Prijzen

splash

Welke oplossing past het beste bij jou?

Prijzen & producten

Met de Beweegvloer of Beweegapp maak je van de kinderopvang een beleving en richt je jouw kinderdagverblijf of BSO op een moderne manier in! Kies voor de oplossingen van Springlab. Bewezen effectief én met glimlach-garantie; niet goed, dan geld terug!

Ben je benieuwd naar de kosten van de Springlab Beweegvloer of de Springloop Beweegapp? Download dan hier de prijslijst van Springlab. Wil je graag een prijsvoorstel op maat ontvangen? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in. Wij maken dan een prijsvoorstel (offerte) voor je en kijken samen welke oplossing en welk pakket het beste bij jou past!

Download de prijslijst

Springloop tablet app licentie en stations startpakket

Springloop

Proefversie

Benieuwd hoe het werkt: 'rennen en scannen' met tablet app Springloop, buiten op het schoolplein? Probeer het dan 30 dagen gratis uit met de proefversie. Je krijgt een maand lang toegang tot de app met alle beschikbare spellen én de 15 (printbare) stations om op te hangen. De ideale manier om te ontdekken hoe makkelijk het werkt en hoe leuk de kinderen Springloop vinden!
Springloop tablet app licentie en stations startpakket
990,00

Springloop

Startset

De Springloop Startset is samengesteld om zo snel en eenvoudig mogelijk te starten met 'rennen en scannen' op de BSO! Met de jaarlicentie krijg je toegang tot de app met tablet (beweeg)spellen voor kinderen van 4 tot 8 jaar en van 8 tot 13 jaar (uiteraard krijg je ook toegang tot de games die later worden uitgebracht). Daarnaast krijg je 15 waterbestendige en duurzame kunststof stations, inclusief touw en klittenband om deze op te hangen. Behalve de tablet(s), heb je met dit pakket dus alles om de kinderen van de BSO in beweging te brengen!
Springloop tablet app licentie en stations startpakket
742,50 25% korting

Springloop

Combiset

Bij aanschaf van twee oplossingen krijg je 25% korting op de jaarlicentie van het goedkoopste product. Kies je dus voor de combinatie van de Springlab Beweegvloer én de Springloop Beweegapp, dan krijg je korting op Springloop. Ook in dit pakket krijg je een 1 jaar lang toegang tot de app met tablet (beweeg)spellen voor kinderen van 4 tot 8 jaar en van 8 tot 13 jaar. Daarnaast krijg je 15 waterbestendige en duurzame kunststof stations, inclusief touw en klittenband om deze op te hangen. Alles om de kinderen van de BSO in beweging te brengen!
De vaste beweegvloer en plafond projector van Springlab

Beweegvloer

Virtuele demo

Je schaft niet 'zomaar' of 'even' een Beweegvloer aan, dat begrijpen wij. Daarom willen we jou de mogelijkheid bieden om de vloer in actie te zien en zelf te ervaren hoe interactief, effectief en fun deze is. Tijdens een gratis en vrijblijvende virtuele demo van ongeveer 30 minuten, laten we je graag dé Springlab Beweegvloer en een aantal spellen zien!
De vaste beweegvloer en plafond projector van Springlab
Vanaf €6499,- Prijs op aanvraag

Beweegvloer

Startpakket

De vaste Springlab Beweegvloer is al een aantal jaar een begrip in de kinderopvang. Gebruik je hem niet? Dan staat hij ook niet in de weg. Onze jongens komen langs om de alles voor je te installeren en geven je direct een uitleg. Daarna zet je hem aan en kun je direct beginnen met spelend leren en bewegend ontwikkelen op de vloer! In het Beweegvloer Startpakket zit een plafondversie van de projector/beamer en een mat/vloer. Daarnaast krijg je van ons een tablet voor het bedienen van de Beweegvloer via de app én 1 jaar lang toegang tot alle games en matten voor de vloer.
De mobiele beweegvloer met de inklapbare en verrijdbare projector (giraffe)
Vanaf €9.699,- Prijs op aanvraag

Beweegvloer

Mobiel + 1 jaar licentie

De mobiele Springlab Beweegvloer staat ook wel bekend als ‘de Giraffe’. Deze gemakkelijk verrijdbare versie hoeft niet gemonteerd te worden, is inklapbaar en altijd direct klaar voor gebruik in iedere ruimte. Je rijdt de mobiele Beweegvloer uit de kast, klapt de projector uit, rolt de mat uit, zet ‘m aan en gaan! In dit pakket zit een mobiele versie van de projector/beamer en een (oprolbare) mat/vloer. Daarnaast krijg je van ons een tablet voor het bedienen van de Beweegvloer via de app én 1 jaar lang toegang tot alle games en matten voor de vloer.
De vaste beweegvloer en plafond projector van Springlab
Vanaf €8.999,- Prijs op aanvraag

Beweegvloer

Vast + 3 jaar licentie

De vaste Springlab Beweegvloer is al een aantal jaar een begrip in de kinderopvang. Gebruik je hem niet? Dan staat hij ook niet in de weg. Onze jongens komen langs om de alles voor je te installeren en geven je direct een uitleg. Daarna zet je hem aan en kun je direct beginnen met spelend leren en bewegend ontwikkelen op de vloer! In dit pakket zit een plafondversie van de projector/beamer en een mat/vloer. Daarnaast krijg je van ons een tablet voor het bedienen van de Beweegvloer via de app én maar liefst 3 jaar lang toegang tot alle games en matten voor de vloer.
De mobiele beweegvloer met de inklapbare en verrijdbare projector (giraffe)
Vanaf €12.199,- Prijs op aanvraag

Beweegvloer

Mobiel + 3 jaar licentie

De mobiele Springlab Beweegvloer staat ook wel bekend als ‘de Giraffe’. Deze gemakkelijk verrijdbare versie hoeft niet gemonteerd te worden, is inklapbaar en altijd direct klaar voor gebruik in iedere ruimte. Je rijdt de mobiele Beweegvloer uit de kast, klapt de projector uit, rolt de mat uit, zet ‘m aan en gaan! In dit pakket zit een mobiele versie van de projector/beamer en een (oprolbare) mat/vloer. Daarnaast krijg je van ons een tablet voor het bedienen van de Beweegvloer via de app én maar liefst 3 jaar lang toegang tot alle games en matten voor de vloer.

Workshop

Op locatie

Wil jij op jouw locatie meer aandacht voor spelend leren en bewegend ontwikkelen? Of wil jij de pedagogisch medewerkers op de groep inspireren en stimuleren om de kinderen van hun groep in beweging te brengen? Wij helpen je graag! Tijdens een Speel & Beweeg workshop komen wij bij jou langs om praktische tips, voorbeelden en ideeën te geven om een dag op het kinderdagverblijf of in de (buitenschoolse) opvang beweeglijker te maken voor kinderen. We kijken naar activiteiten en beweegvormen die binnen het dagritme passen, zodat jullie er direct zelf mee aan de slag kunnen!

Prijsvoorstel op maat

Wil je een prijsvoorstel op maat (offerte) ontvangen? Vul dan het formulier in. Samen kijken we welke optie het beste bij jouw locatie en budget past. Als je voor het eerst aan de slag gaat met de Springlab Beweegvloer, dan heb je keuze uit verschillende startpakketten met een vaste of een mobiele vloer en een licentie voor 1 of 3 jaar. Voor welke optie je ook kiest, je hebt de investering snel terugverdient. En jij bent de held(in), want jij zorgt voor een nieuwe belevenis; spelen, bewegen én ontwikkelen op een interactieve vloer.

Wil je samen kijken welke oplossing het beste bij jou én jouw portemonnee past? Dat mag ook! Neem dan contact met ons op via:

Ontvang een prijsvoorstel op maat

Prijsaanvraag

Waarvoor wil je een prijsvoorstel ontvangen?(Vereist)
Wat is je naam?(Vereist)