Beweegvloer
demo

Zie de Beweegvloer in actie tijdens een

Gratis (online) demo

De Springlab Beweegvloer is een investering. Dat je deze niet ‘zomaar’ aanschaft, dat begrijpen wij als geen ander! Daarom geven we je graag eerst een virtuele demonstratie. In een online meeting van ongeveer 30 minuten laten we je zien hoe onze interactieve vloer werkt én zie je een paar van de gave spellen in actie. Natuurlijk beantwoorden we ook al je vragen. Vul hieronder het formulier in om een gratis (online) demo aan te vragen. Plan je liever zelf een moment? Klik dan op de button om de agenda te bekijken.

Plan zelf een demo in

Hoe werkt het?

Online demo

De virtuele demonstratie duurt ongeveer 30 minuten en gaat via een (online) videocall. Je krijgt een link toegestuurd waarmee je kunt deelnemen. Wij zorgen dat alles klaarstaat en voor jou in beeld is. Jij kunt ‘gewoon’ gaan zitten (ook al zien wij het bij Springlab graag anders..) en kijkt toe vanachter je bureau. Alleen de koffie moet je zelf nog even pakken, want die kunnen we je virtueel niet aanbieden 😉

Natuurlijk kan een real-life demonstratie ook, maar zo’n demo heeft vaak wat meer voeten in de aarde en vergt meer van onze en jouw tijd. Voor we jouw kant op rijden stemmen we daarom graag eerst even af wat precies de bedoeling is. Wie weet is er wel een locatie bij jou in de buurt die al een Beweegvloer heeft! 

Vul het formulier in om een gratis demo aan te vragen. Wij nemen dan contact met je op om een datum en tijd af te spreken. Tot snel!

 

Wat is je naam?(Vereist)
Wat is het (bezoek)adres van de locatie?
Bij voorkeur een mobiel telefoonnummer
DD slash MM slash JJJJ