Springlab
Prijzen

splash

Welke oplossing past het beste bij jou?

Prijzen & producten

Voor welke van de beweeg oplossingen van Springlab kies jij: breng jij de kinderen van jouw kinderdagverblijf in beweging op de Springlab Beweegvloer? Laat je de kids van de BSO buiten rennen en scannen met Springloop? Laat je jouw leerlingen bewegend leren met Fit & Vaardig op het digibord van het klaslokaal? Of misschien kies je wel voor een combinatie om 45 beweegminuten per dag te halen.

Download dan hier de prijslijst van Springlab. Welke van de onderstaande producten je ook kiest, ze zijn allemaal bewezen effectief. En voor allemaal geldt onze glimlach-garantie van 30 dagen: niet goed (zoals overeengekomen), dan geld terug!

Wil je graag een prijsvoorstel op maat (offerte) ontvangen? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in. Samen vinden wij dé oplossing die bij jou en jouw budget past!

Download de prijslijst

De vaste beweegvloer en plafond projector van Springlab

Beweegvloer

Virtuele demo

Je schaft niet 'zomaar' of 'even' een Beweegvloer aan, dat begrijpen wij. Daarom willen we jou de mogelijkheid bieden om de vloer in actie te zien en zelf te ervaren hoe interactief, effectief en fun deze is. Tijdens een gratis en vrijblijvende virtuele demo van ongeveer 30 minuten, laten we je graag dé Springlab Beweegvloer en een aantal spellen zien!
Springloop tablet app licentie en stations startpakket

Springloop

Proefversie

Benieuwd hoe het werkt: 'rennen en scannen' met tablet app Springloop, buiten op het schoolplein? Probeer het dan 30 dagen gratis uit met de proefversie. Je krijgt een maand lang toegang tot de app met alle beschikbare spellen én de 15 (printbare) stations om op te hangen. De ideale manier om te ontdekken hoe makkelijk het werkt en hoe leuk de kinderen Springloop vinden!
Fit & Vaardig account en licentie, premium school of proefversie

Fit & Vaardig

Proefaccount

Hoe fijn zou het zijn, om direct vanaf het digibord in jouw klaslokaal aan de slag te gaan met bewegend leren? Met Fit & Vaardig kan het! Met de proefversie van de digibord app kan je 60 dagen kennis maken met Freddie & Femke én de ruim 800 (!) actieve taal- en rekenlessen gratis uitproberen. Maak hier jouw proefaccount aan en ontdek zelf hoe leuk, goed en eenvoudig Fit & Vaardig werkt!
De vaste beweegvloer en plafond projector van Springlab
Vanaf €6499,- Prijs op aanvraag

Beweegvloer

Startpakket

De vaste Springlab Beweegvloer is al een aantal jaar een begrip in de kinderopvang. Gebruik je hem niet? Dan staat hij ook niet in de weg. Onze jongens komen langs om de alles voor je te installeren en geven je direct een uitleg. Daarna zet je hem aan en kun je direct beginnen met spelend leren en bewegend ontwikkelen op de vloer! In het Beweegvloer Startpakket zit een plafondversie van de projector/beamer en een mat/vloer. Daarnaast krijg je van ons een tablet voor het bedienen van de Beweegvloer via de app én 1 jaar lang toegang tot alle games en matten voor de vloer.
Springloop tablet app licentie en stations startpakket
990,00 per jaar

Springloop

Jaarlicentie

De Springloop Startset is samengesteld om zo snel en eenvoudig mogelijk te starten met 'rennen en scannen' op de BSO! Met de jaarlicentie krijg je toegang tot de app met tablet (beweeg)spellen voor kinderen van 4 tot 8 jaar en van 8 tot 13 jaar (uiteraard krijg je ook toegang tot de games die later worden uitgebracht). Daarnaast krijg je 15 waterbestendige en duurzame kunststof stations, inclusief touw en klittenband om deze op te hangen. Behalve de tablet(s), heb je met dit pakket dus alles om de kinderen van de BSO in beweging te brengen!
Fit & Vaardig account en licentie, premium school of proefversie
990 per jaar

Fit & Vaardig

Premium account

Met het Fit & Vaardig premium (school)account kan de hele school aan de slag met bewegend leren. Gewoon in het klaslokaal! De app werkt plug ’n play vanaf het digibord, zodat jij direct kunt starten en zonder voorbereidingstijd aan de slag kunt. Er zijn ruim 800 (!) actieve taal- en rekenlessen beschikbaar voor groep 1 t/m 8. En de inhoud sluit naadloos aan op de lesstof vanuit de methodes én de SLO leerdoelen. Ideaal voor basisscholen, remedial teachers en speciaal onderwijs! Met een premium account krijg je toegang tot alle lessen, kan je onbeperkt groepen aanmaken en toegang geven aan al je collega's en zelfs ouders van leerlingen. Kortom: alles om 'jouw' kinderen in beweging te krijgen!
De mobiele beweegvloer met de inklapbare en verrijdbare projector (giraffe)
Vanaf €9.699,- Prijs op aanvraag

Beweegvloer

Mobiel + 1 jaar licentie

De mobiele Springlab Beweegvloer staat ook wel bekend als ‘de Giraffe’. Deze gemakkelijk verrijdbare versie hoeft niet gemonteerd te worden, is inklapbaar en altijd direct klaar voor gebruik in iedere ruimte. Je rijdt de mobiele Beweegvloer uit de kast, klapt de projector uit, rolt de mat uit, zet ‘m aan en gaan! In dit pakket zit een mobiele versie van de projector/beamer en een (oprolbare) mat/vloer. Daarnaast krijg je van ons een tablet voor het bedienen van de Beweegvloer via de app én 1 jaar lang toegang tot alle games en matten voor de vloer.
De vaste beweegvloer en plafond projector van Springlab
Vanaf €8.999,- Prijs op aanvraag

Beweegvloer

Vast + 3 jaar licentie

De vaste Springlab Beweegvloer is al een aantal jaar een begrip in de kinderopvang. Gebruik je hem niet? Dan staat hij ook niet in de weg. Onze jongens komen langs om de alles voor je te installeren en geven je direct een uitleg. Daarna zet je hem aan en kun je direct beginnen met spelend leren en bewegend ontwikkelen op de vloer! In dit pakket zit een plafondversie van de projector/beamer en een mat/vloer. Daarnaast krijg je van ons een tablet voor het bedienen van de Beweegvloer via de app én maar liefst 3 jaar lang toegang tot alle games en matten voor de vloer.
De mobiele beweegvloer met de inklapbare en verrijdbare projector (giraffe)
Vanaf €12.299,- Prijs op aanvraag

Beweegvloer

Mobiel + 3 jaar licentie

De mobiele Springlab Beweegvloer staat ook wel bekend als ‘de Giraffe’. Deze gemakkelijk verrijdbare versie hoeft niet gemonteerd te worden, is inklapbaar en altijd direct klaar voor gebruik in iedere ruimte. Je rijdt de mobiele Beweegvloer uit de kast, klapt de projector uit, rolt de mat uit, zet ‘m aan en gaan! In dit pakket zit een mobiele versie van de projector/beamer en een (oprolbare) mat/vloer. Daarnaast krijg je van ons een tablet voor het bedienen van de Beweegvloer via de app én maar liefst 3 jaar lang toegang tot alle games en matten voor de vloer.
De vaste beweegvloer en plafond projector van Springlab
445,00 50% korting

Beweeg pakket

Combi deal

Wil je echt next level beweegimpact creëren? Kies dan voor het all-in Springlab Beweeg pakket. Bij aanschaf en gebruik van onze drie beweeg oplossingen voldoe jij namelijk aan de norm van 45 beweegminuten per dag op school of de opvang. Je krijgt van ons dan 50% korting op het goedkoopste product. Kies je dus voor de combinatie van de Springlab Beweegvloer, de Springloop Beweegapp én bewegend leren met Fit & Vaardig, dan krijg je korting op de laatste. In dit pakket zit een vaste of mobiele variant van de Beweegvloer, inclusief jaarlicentie en tablet. Een jaarlicentie voor de Springloop app. En een premium schoolaccount voor Fit & Vaardig. Uiteraard helpen wij je bij het monteren, installeren en implementeren van het beweeg pakket op jouw locatie!
Springloop tablet app licentie en stations startpakket
742,50 25% korting

Springloop

Combiset

Bij aanschaf van twee oplossingen krijg je 25% korting op de jaarlicentie van het goedkoopste product. Kies je dus voor de combinatie van de Springlab Beweegvloer of Fit & Vaardig én Springloop voor PO of BSO, dan krijg je korting op Springloop. Ook in dit pakket krijg je een 1 jaar lang toegang tot de app met tablet (beweeg)spellen voor kinderen van 4 tot 8 jaar en van 8 tot 13 jaar. Daarnaast krijg je 15 waterbestendige en duurzame kunststof stations, inclusief touw en klittenband om deze op te hangen. Alles om de kinderen van de BSO in beweging te brengen!
Fit & Vaardig account en licentie, premium school of proefversie
742,50 25% korting

Fit & Vaardig

Combiset

Bij aanschaf van twee oplossingen krijg je 25% korting op de jaarlicentie van het goedkoopste product. Kies je dus voor de combinatie van de Springlab Beweegvloer of de Springloop Beweegapp én Fit & Vaardig, dan krijg je korting op Fit & Vaardig. Ook in dit pakket krijg je, met een premium schoolaccount, toegang tot 800 (!) actieve taal- en rekenlessen voor groep 1 t/m 8. En de inhoud sluit naadloos aan op de lesstof vanuit de methodes én de SLO leerdoelen. Ideaal voor basisscholen, remedial teachers en speciaal onderwijs! Met een premium account krijg je toegang tot alle lessen, kan je onbeperkt groepen aanmaken en toegang geven aan al je collega's en zelfs ouders van leerlingen. Kortom: alles om 'jouw' kinderen in beweging te krijgen!

Prijsvoorstel op maat

Wil je een prijsvoorstel op maat (offerte) ontvangen? Vul dan het formulier in. Samen kijken we welke optie het beste bij jouw locatie en budget past. Voor tablet app Springloop en digibord app Fit & Vaardig hebben we een jaarlicentie. Ga je voor het eerst aan de slag met de Beweegvloer, dan heb je keuze uit verschillende startpakketten met de vaste of mobiele variant en een licentie voor 1 of 3 jaar. Voor welke optie je ook kiest, je hebt de investering snel terugverdient. Jij brengt ‘jouw’ kinderen namelijk in beweging. Met gemak voor jou. Met plezier voor de kinderen. En op een manier die helemaal van deze tijd is. Jij wordt de held(in) van jouw locatie!

Twijfel je welke optie het beste bij jou en jouw portemonnee past? En wil je de mogelijkheden graag even persoonlijk bespreken? Neem dan contact met ons op:

Ontvang een prijsvoorstel op maat

Prijsaanvraag

Waarvoor wil je een prijsvoorstel ontvangen?(Vereist)
Wat is je naam?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.