Springlab support | Heb je hulp nodig? 100% glimlach-garantie
Hoe kunnen wij je helpen?

Hulp nodig?

Springlab support voor een 100%

Glimlach 🙂 garantie

De aanschaf van een beweegvloer is een belangrijke investering in een gezonde toekomst van de kinderen bij jou op locatie. Daarom geven wij, bij de aanschaf van een Beweegvloer (of één van onze andere oplossingen) een 100% glimlach-garantie: zowel de juf, meester, PM’er als de kinderen krijgen gegarandeerd een lach op hun gezicht als ze aan de slag gaan met onze oplossingen.

Bekijk hiernaast de laatste instructievideo van de app (bediening) van de Beweegvloer. Ben je op zoek naar een overzicht van alle spellen en voor welke leeftijd én leerdoel(en) ze geschikt zijn? Klik dan hieronder om deze te bekijken en de waaier te downloaden.

Kies uit twee categorieën:

Springlab Video Academy

Bekijk hier alle instructie- en trainingsvideo’s voor de Springlab Beweegvloer. Hoe start je op en wat kan er allemaal nog meer? Ontdek het hier!

Hulp nodig?

Soms kun je wel een handje hulp gebruiken en dan zijn we er voor je! Heb je een probleem met opstarten of tijdens het spelen? Kijk hier voor de oplossing!

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je het antwoord op de meeste gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op via info@springlab.nl

Wat kan ik doen als de Beweegvloer niet opstart?

Hier worden in 5 simpele stappen uitgelegd, wat jij kan doen om direct weer aan de slag te gaan met de Beweegvloer.

Wat kan ik doen als de spellen niet reageren op de beweging van de kinderen?

Bekijk hier de eenvoudige en bijpassende oplossingen die dit zou kunnen verhelpen.

Is het mogelijk om eerst een gratis demonstratie te krijgen?

Enthousiast over de Springlab Beweegvloer? Natuurlijk snappen we dat jullie ‘m eerst zelf willen uitproberen! We komen graag naar je toe om het in de praktijk te laten zien. Natuurlijk kunnen de kinderen de beweeg- en leergames tijdens de demo uitgebreid spelen. Vraag hier een demo aan!

Heb ik technische kennis nodig voor de installatie en/of het gebruik?

Nee, ons product is zo ontworpen dat het voor iedereen eenvoudig en snel te gebruiken is. We komen alles zelf op locatie installeren om er zeker van te zijn dat alles goed werkt. Daarnaast geven we ook nog een introductietraining zodat alles duidelijk is!

Zijn de beweeg- en leergames ook geschikt voor kleuters?

De huidige beweeg- en leergames zijn speciaal ontwikkeld voor de belevingswereld en het denkniveau van peuters. Momenteel zijn we al wel bezig met de ontwikkeling van beweeg- en leergames voor kleuters, die te spelen zijn op dezelfde beweegvloer. Wil je op de hoogte gehouden worden over onze ontwikkeling voor kleuters? Laat het ons dan weten via het contactformulier!

Hoeveel ruimte heb ik nodig voor de beweegvloer?

De vloer heeft een oppervlakte van twee bij drie meter. Het is wenselijk om daaromheen in ieder geval nog een halve meter beschikbaar te hebben om in en uit het speelveld te kunnen stappen.

Blijven de beweeg- en leergames uitdagend genoeg?

De content is ontworpen en meermaals getest om uitdagend te blijven. Dit doen we onder andere door verschillende niveaus aan te bieden, maar ook door dynamische content waardoor iedere speelbeurt anders is. Los daarvan blijven we bezig met het ontwikkelen en lanceren van nieuwe beweeg- en leergames, zodat het product nooit verveelt.

Komen er ook nieuwe beweeg- en leergames?

Ja, op de achtergrond blijven we constant bezig met het ontwikkelen en lanceren van nieuwe beweeg- en leergames.

Kan ik zelf ook content uitbrengen voor jullie beweegvloer?

Dat kan zeker! We bouwen een open platform waar ook ruimte is voor andere partijen om hun eigen content aan te bieden. Indien gewenst, kun je hiervoor samenwerken met onze gamedesigners en programmeurs om er gezamenlijk fantastische content van te maken! Neem contact met ons op bij vragen of interesse!

Hoe zit het eigenlijk met de privacy?

De Springlab Peuterbundel is volledig AVG-proof. Dit betekent dat we voldoen aan alle officiële wetgevingen en regels omtrent privacy in kinderdagverblijven.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Vraag het aan onze supportheld Sam!

Sam van Ling

Heb je vragen over het gebruik van de beweegvloer? Dan help ik je graag, zodat jij weer snel verder kan. Mail mij via sam@springlab.nl of bel mij op 085-1046880