Springlab
Support

splash

Springlab support voor een

Glimlach 🙂

Heb jij een Springlab Beweegvloer op jouw locatie? Maak je gebruik van tablet app Springloop? Of van Fit & Vaardig op school? Dan kan er soms wel eens iets mis gaan. Je komt er niet helemaal uit, snapt niet hoe iets werkt. Of je loopt tegen een probleem aan dat je zelf niet opgelost krijgt. Daarvoor is het Springlab Support team!

Kijk hieronder voor de verschillende support pagina’s met een overzicht van veel voorkomende problemen per product, zodat je die zelf kunt oplossen. Voor algemenere vragen kun je terecht op onze FAQ-pagina. Lukt dit niet? Of staat jouw vraag of probleem er niet tussen? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in. Sam, Wouter en Marion helpen je graag!

Ga naar onze FAQ-pagina

Eerste hulp bij

De Beweegvloer

Zit het even niet mee en heb je problemen met je Beweegvloer? Misschien kun je het zelf al oplossen! Klik op onderstaande knop voor de support-pagina voor de Beweegvloer.

 

Ga naar de Beweegvloer support-pagina

Support voor

Springloop

Kom je er even niet uit met Springloop? Soms is het al snel opgelost en heb je onze hulp niet eens nodig! Klik op onderstaande knop voor de support-pagina voor Springloop.

 

Ga naar de Springloop support-pagina

Hulp nodig bij

Fit & Vaardig

Soms loopt alles even niet zoals het hoort, gelukkig zijn wij er om te helpen! Heb je hulp nodig bij Fit & Vaardig? Vul het formulier hieronder in! Kan het niet zo snel wachten? Bel ons!

085 – 104 68 80

Krijg je geen gehoor? Spreek een bericht in, dan bellen we zo snel mogelijk terug!

Al klant bij Springlab?

Klantcontact

Ben je al klant bij Springlab? Maakt jouw organisatie, locatie of school gebruik van de Springlab Beweegvloer, Springloop Beweegapp of Fit & Vaardig? En heb je een vraag over het gebruik of de bediening daarvan? Neem dan contact op met onze collega’s van het Springlab Support team. Sam, Wouter en/of Marion helpen je graag! Vul het formulier hiernaast in of bel 085 – 104 68 80.

 

Krijg je geen gehoor? Spreek een bericht in, dan bellen we zo snel mogelijk terug!

Wat is jouw naam?(Vereist)
Wat is het (bezoek)adres?(Vereist)
Mijn vraag gaat over:(Vereist)
Leg hier uit wat je vraag is, zo kunnen wij je gericht en zo snel mogelijk helpen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontmoet Sam, Wouter en Marion

Onze support helden

Sam van Ling

Lead Operations & Support team

Marion Buijser

Support(er) & Trainer

Wouter van Gilst

Customer Succes