Bestel
formulier

Plaats hier jouw

Bestelling

Heb jij een demo of offerte gehad van de Springlab Beweegvloer? Of heb je Springloop of Fit & Vaardig uitgeprobeerd en ben je enthousiast? Yes! Dan ben jij nog maar één stap verwijderd van het in beweging brengen van ‘jouw’ kinderen.

Bekijk hier nog eens alle oplossingen en de bijbehorende tarieven. Kies je voor één of meerdere oplossingen, dan krijg je van ons korting op het goedkoopste product. Voor de Beweegvloer is er een startpakket beschikbaar voor de eerste aanschaf. Hierin zit de mat, de projector (vaste of mobiele variant), een tablet en een jaarlicentie voor de app. Voor Springloop en Fit & Vaardig heb je enkel een jaarlicentie nodig. Deze apps werken plug ’n play met de tablet(s) of het digibord. Plaats hieronder jouw bestelling.

Jouw Springlab oplossingen

Bestel ze hier!

Je bent enthousiast over Springlab en onze oplossing(en): de interactieve Beweegvloer, tablet app Springloop of Fit & Vaardig op school? Groot gelijk, wij ook! Je bent nog maar één stap verwijderd van het in beweging brengen van ‘jouw’ kinderen, namelijk.. de bestelling. Vul hier het formulier in, dan helpen wij je om zo snel mogelijk om beweeg impact te creëren bij jouw op school, op locatie en/of in de klas of groep.

Bestelling

Welk product wil je bestellen?(Vereist)

Persoonsgegevens

Wat is je naam?(Vereist)

Gegevens van de organisatie

Adres (voor verzending):
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.