Wij zijn Springlab.

Wij creëren beweegimpact.

Wij zijn Springlab.

Wij zijn Springlab. Wij creëren beweegimpact. Wij brengen kinderen in beweging. Springlab is een social enterprise. Een club (team van 18) van innovatievelingen die creativiteit en vindingrijkheid combineren met educatieve kennis en wetenschappelijk onderzoek om een duurzame verandering teweeg te brengen. Tijdens onze avontuurlijk reis naar een beweeglijke toekomst en een gezonde generatie nemen we onszelf niet té serieus. Onze kernwaarden?

  • Wij zijn wereldverbeteraars. Wij bouwen aan een gezonde(re) toekomst vol beweging!
  • Wij zijn vrienden. We zijn sociaal, betrouwbaar en meedenkend. Samen gaan we vooruit!
  • Wij tonen lef. Creativiteit en positiviteit zitten in ons DNA. Wij durven en gaan er altijd 100% voor!
  • Wij zijn the A-team. We houden van aanpakken. ‘Onze’ kinderen verdienen het beste

De gezichten van Springlab

Ontmoet het team

Marloes van Gasteren

Eindbaas

Sam van Ling

Lead Operations & Support team

Pascal van Beek

Lead Product & Games

Joey Fladderak

Lead Developer & Programmer

Naomi Farla

Game Designer

Nina van As

Educatief & Creatief Mastermind

Wouter van Gilst

Customer Succes

Carmen de Weerd

Game Designer

Martijn Zonnenberg

Content Marketeer

Steven Kuperus

Game Programmer

Marion Buijser

Support(er) & Trainer

Partners & co-creatie

Samen bereik je grote dingen!

Samen bereik je de grootste dingen! Om onze missie te kunnen realiseren, bundelen we onze krachten. Met klanten. Met partners.  En ook jou hebben we keihard nodig om kinderen weer en meer in beweging te brengen.

Alleen samen veranderen we de beweegnorm voor de kinderopvang en het basisonderwijs. Daarom hebben we al in een vroeg stadium nauw samengewerkt met de mensen voor wie wij onze oplossingen maken. Vooral KION, Prokino, Partou, Kind & Co, Humankind en Spring Kinderopvang hebben Springlab enorm geholpen met het ontwikkelen van de Beweegvloer en het eerste (peuter) pakket. Het kleuter pakket is samen gecreëerd met diverse basisscholen, waaronder: Passe Partout, Talent.nl Regenboog, De Veldrakker, De Schoolwerkplaats en Van Brienenoord. Co-creatie noemen wij dat!

Inmiddels laten de G4 Gemeentes – Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht – ook zien en merken dat ze achter Springlab en onze missie (het creëren van beweegimpact) staan. Zij ondersteunen ons met investeringen. En de kinderopvang en het basisonderwijs met subsidies. Daar zijn wij erg blij mee, dankbaar voor en trots op. Samen kunnen wij beweegimpact creëren en vergroten!

Ontmoet onze partners

We zijn niet alleen