Springlab | Het verhaal en het team van Springlab

Wij brengen kinderen in beweging!

Ons avontuur

Kinderen in beweging

Springlab bestaat uit een groep innovatieve creatievelingen die de wereld weer in beweging willen krijgen. We combineren creativiteit en vindingrijkheid met onderzoek en wetenschappelijke kennis om een duurzame verandering teweeg te brengen. Om dit te realiseren geloven we in het bundelen van krachten. Samen bereik je de grootste dingen! Tijdens onze avontuurlijke reis nemen we onszelf niet té serieus. Plezier, ambitie en een flinke dosis optimisme zijn ons op het lijf geschreven.

Partners & co-creatie

Samen sta je sterker

Alleen samen veranderen we het onderwijs. Daarom hebben we onze partners keihard nodig om een succes te maken van bewegend leren. Al in een vroeg stadium hebben we nauw samengewerkt met de mensen voor wie de educatieve producten maken. Vooral KION, Prokino, Partou, Kind & Co, Humankind en Springkinderopvang hebben Springlab ernorm geholpen met het ontwikkelen van het peuter pakket. Het kleuter pakket is samen gecreëerd met diverse basisscholen: Passe Partout, Talent.nl Regenboog, De veldrakker, De schoolwerkplaats en Van Brienenoord.

Inmiddels laten de gehele G4 aan gemeentes (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht) zien dat ze achter ons staan en ons ondersteunen met broodnodige investeringen. Samen met al deze partners gaan we het avontuur aan om van bewegend leren de norm te maken!

Het Springlab team

Ontmoet ons team

Springlands 2018

Op avontuur met Springlab

Bij Springlab houden we van spelen, avontuur en de dingen nét even anders doen dan gebruikelijk is. Daarom huurden we voor ons vijfjarig bestaan een eiland af om er samen met al onze relaties een onvergetelijk Springlands Festival van te maken!

Partners

We zijn niet alleen