Springloop | Probeer 30 dagen gratis met de proefmaand

Gratis proefmaand

Bewegend leren met behulp van een tablet app, lekker rennen en scannen. Het kan met Springloop! Natuurlijk begrijpen wij dat je het graag eerst even wilt proberen. En juist daarom bieden we je graag een gratis proefmaand aan.

Hoe werkt het?
Tijdens de proefmaand krijg jij de volledige toegang tot de Springloop app. We stellen alle games tot je beschikking, zodat jij ongelimiteerd kunt uitproberen en zelf kan ervaren hoe leuk, goed én makkelijk de tablet app werkt.  Alle spellen sluiten naadloos aan bij de SLO leerdoelen. Klik hier voor een overzicht per bouw en leeftijdscategorie.

Hopelijk ben je na deze maand overtuigd. Vul hier jouw gegevens in, dan sturen we jou een mail met jouw persoonlijke account en inloggegevens. Alvast heel veel beweegplezier!

Print ’n play
Om Springloop te spelen heb je de 15 scanbare stations nodig. Deze kan je gratis downloaden en printen. Wil je liever eerst starten met 3 games in de print ’n play versie van Springloop? Klik dan op de button om deze aan te vragen.

Wist je dat Springloop een samenwerking is tussen Springlab en Kleuteruniversiteit? Bij Kleuteruniversiteit kennen ze het onderwijs als geen ander. Zij hebben ervoor gezorgd dat de lesstof in Springloop naadloos aansluit op jouw dagelijkse praktijk!

Meer over Kleuteruniversiteit

Aanvraagformulier