De interactieve beweegvloer

De Beweegvloer voor primair onderwijs en het kinderdagverblijf

De Beweegvloer van Springlab is geschikt voor de kinderopvang en het primair onderwijs. De vloer creëert een interactieve belevingswereld voor diverse leeftijden. Kinderen rekken, strekken en wringen zich in de meest uitdagende bochten tijdens het spelen van één van de bewegend leren spellen. De vloer reageert op de bewegingen van de kinderen. Dit zorgt niet alleen voor een hoge betrokkenheid en activiteit, maar vooral voor een grote glimlach op het gezicht van de kinderen.

De projector of beamer zorgt ervoor dat de vloer reageert op de bewegingen van de kinderen en biedt een unieke combinatie van innovatieve technologie, gamification, sociale interactie, educatie en beweging. De interactieve beweegvloer heeft al meer dan 35 interactieve beweegspellen.

Wil je de vloer in actie zien? Plan dan gratis een 30 minuten durende virtuele demo in.

Plan een gratis demo in

De vloer zorgt voor interactieve

Beleving

De vloer reageert op de beweging van de kinderen. En de kinderen reageren op de vloer door te spelen en bewegen met hun hele lijf. Een interactieve beleving dus!

Bewegend leren zorgt voor een beter zelfbeeld bij kinderen

Spelen en leren met je hele lijf

Betrokkenheid

Alle zintuigen doen mee op de Beweegvloer. Kinderen spelen, bewegen met hun hele lijf; ze horen wat ze moeten doen en zien de projectie op de vloer. Dit zorgt voor een hoge betrokkenheid.

Springlab heeft een 100% glimlach-garantie

Gegarandeerd een glimlach

Fun

Bovenal zorgt de Beweegvloer voor plezier. De spellen en fun elementen daarvan zorgen gegarandeerd voor een grote glimlach op het gezicht van de kinderen. En dat is goud waard!

Plan een gratis demo in
Zwijsen
Humankind logo

Bevestigd aan het plafond

Vaste beweegvloer

De vaste versie van de Springlab Beweegvloer is al een aantal jaar een begrip in de kinderopvang en in het basisonderwijs. Gebruik je hem niet? Dan staat hij ook niet in de weg. Onze jongens komen langs om de projector aan het plafond te bevestigen, alles voor je te installeren en zij geven je direct een uitleg voor het bedienen en gebruiken ervan. Daarna is het een kwestie van aanzetten en je kunt direct aan de slag met bewegend leren op de vloer!

In dit pakket:

  • Een interactieve vloer/beweegmat
  • Een projector die aan het plafond wordt vastgemaakt
  • Een tablet voor de bediening via de app
  • Een licentie en toegang tot alle educatieve games
Prijs aanvragen
Demo Beweegvloer

Inklap- en verrijdbaar

Mobiele beweegvloer

De mobiele Beweegvloer van Springlab staat ook wel bekend als ‘de Giraffe’. Deze versie wordt niet gemonteerd aan het plafond, zoals de vaste versie, maar is inklapbaar en verrijdbaar. Daardoor is de projector en vloer flexibel inzetbaar en te gebruiken in iedere ruimte. Alles wat je hoeft te doen is de Giraffe uit de kast naar de gewenste ruimte rijden, de projector uitklappen, de mat uitrollen en ‘m aan te zetten. Aan en gaan!

In dit pakket:

  • Een interactieve vloer/beweegmat die je kunt in- en oprollen
  • Een ‘giraffe’ projector die je kunt inklappen en verrijden
  • Een tablet voor de bediening via de app
  • Een licentie en toegang tot alle educatieve games
Prijs aanvragen