De Springlab
Beweegvloer

Bewegend leren op de interactieve

Beweegvloer

De Beweegvloer is de meest complete oplossing van Springlab. De vloer creëert een interactieve belevingswereld voor kinderen uit groep 1 t/m groep 5 van de basisschool. Kinderen rekken, strekken en wringen zich in de meest uitdagende bochten tijdens het spelen van één van de bewegend leren spellen. De vloer reageert op de bewegingen van de kinderen. Dit zorgt niet alleen voor een hoge betrokkenheid en activiteit, maar vooral voor een grote glimlach op het gezicht van de kinderen.

Lees hieronder meer over de Springlab Beweegvloer of bekijk hier alle spellen en matten die op dit moment beschikbaar zijn. Wil je de Beweegvloer in actie zien? Plan dan gratis een virtuele demonstratie in. Wij laten je dan in 30 minuten zien hoe het werkt en hoe eenvoudig en leuk het is!

Plan een gratis demo

Erna van der Sanden | Leerkracht groep 3 | IKC De Vlieger
"De kinderen vinden het leuk!"

“Ik vind het zo leuk dat de kinderen met hun hele lijf bezig zijn en zo oefenen, leren, spelen en bewegen. De vloer zorgt voor een hoge betrokkenheid en ze vinden het hartstikke leuk. En dat vind ik als leerkracht erg belangrijk!”

Waarom de Beweegvloer?

De voordelen

De vloer reageert op kinderen

Interactief

De vloer reageert op de beweging van de kinderen. En de kinderen reageren op de vloer te spelen en bewegen met hun hele lijf. Horen, zien en voelen. Actie en reactie. Interactie dus!

Spelen en leren met je hele lijf

Betrokkenheid

Alle zintuigen doen mee op de Beweegvloer. Kinderen spelen, bewegen met hun hele lijf; ze horen wat ze moeten doen en zien de projectie op de vloer. Dit zorgt voor een hoge betrokkenheid.

Springlab heeft een 100% glimlach-garantie

Gegarandeerd een glimlach

Fun

Bovenal zorgt de Beweegvloer voor plezier. De spellen en fun elementen daarvan zorgen gegarandeerd voor een grote glimlach op het gezicht van de kinderen. En dat is goud waard!

Plan een gratis demo

De Beweegvloer is ook verkrijgbaar bij de

Schoolleveranciers

Zwijsen
De Rolf Groep logo
Reinders Oisterwijk logo
Heutink logo

Bevestigd aan het plafond

Vaste beweegvloer

De vaste versie van de Springlab Beweegvloer is al een aantal jaar een begrip in de kinderopvang en in het basisonderwijs. Gebruik je hem niet? Dan staat hij ook niet in de weg. Onze jongens komen langs om de projector aan het plafond te bevestigen, alles voor je te installeren en zij geven je direct een uitleg voor het bedienen en gebruiken ervan. Daarna is het een kwestie van aanzetten en je kunt direct aan de slag met bewegend leren op de vloer! In dit pakket:

  • Een interactieve vloer/beweegmat
  • Een projector die op het plafond wordt vastgemaakt
  • Een tablet voor de bediening via de app
  • Een licentie en toegang tot alle educatieve games
Bekijk de prijzen

Inklap- en verrijdbaar

Mobiele beweegvloer

De mobiele Beweegvloer van Springlab staat ook wel bekend als ‘de Giraffe’. Deze versie wordt niet gemonteerd aan het plafond, zoals de vaste versie, maar is inklapbaar en verrijdbaar. Daardoor is de projector en vloer flexibel inzetbaar en te gebruiken in iedere ruimte. Alles wat je hoeft te doen is de Giraffe uit de kast naar de gewenste ruimte rijden, de projector uitklappen, de mat uitrollen en ‘m aan te zetten. Aan en gaan! In dit pakket:

  • Een interactieve vloer/beweegmat die je kunt in- en oprollen
  • Een ‘giraffe’ projector die je kunt inklappen en verrijden
  • Een tablet voor de bediening via de app
  • Een licentie en toegang tot alle educatieve games
Bekijk de prijzen