Prijzen

splash

Welke oplossing past het beste bij jou?

Prijzen & producten

Ben je benieuwd naar de kosten van een Beweegvloer, Springloop of een Fit & Vaardig licentie? Download dan hier de prijslijst van Springlab. Wil je graag een prijsvoorstel op maat ontvangen? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in. Wij maken dan een prijsvoorstel (offerte) voor je en onze adviseur neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Download de prijslijst

Fit & Vaardig account en licentie, premium school of proefversie

Fit & Vaardig

Proefaccount

Hoe fijn zou het zijn, om direct vanaf het digibord in jouw klaslokaal aan de slag te gaan met bewegend leren? Met Fit & Vaardig kan het! Met de proefversie van de digibord app kan je 60 dagen kennis maken met Freddie & Femke én de ruim 800 (!) actieve taal- en rekenlessen gratis uitproberen. Maak hier jouw proefaccount aan en ontdek zelf hoe leuk, goed en eenvoudig Fit & Vaardig werkt!
Springloop tablet app licentie en stations startpakket

Springloop

Proefversie

Benieuwd hoe het werkt: 'rennen en scannen' met tablet app Springloop, buiten op het schoolplein? Probeer het dan 30 dagen gratis uit met de proefversie. Je krijgt een maand lang toegang tot de app met alle beschikbare spellen én de 15 (printbare) stations om op te hangen. De ideale manier om te ontdekken hoe makkelijk het werkt en hoe leuk de kinderen Springloop vinden!
De vaste beweegvloer en plafond projector van Springlab

Beweegvloer

Virtuele demo

Je schaft niet 'zomaar' of 'even' een Beweegvloer aan, dat begrijpen wij. Daarom willen we jou de mogelijkheid bieden om de vloer in actie te zien en zelf te ervaren hoe interactief, effectief en fun deze is. Tijdens een gratis en vrijblijvende virtuele demo van ongeveer 30 minuten, laten we je graag dé Springlab Beweegvloer en een aantal spellen zien!
Fit & Vaardig account en licentie, premium school of proefversie
990 per jaar

Fit & Vaardig

Schoolaccount

Met het Fit & Vaardig premium (school)account kan de hele school aan de slag met bewegend leren. Gewoon in het klaslokaal! De app werkt plug ’n play vanaf het digibord, zodat jij direct kunt starten en zonder voorbereidingstijd aan de slag kunt. Er zijn ruim 800 (!) actieve taal- en rekenlessen beschikbaar voor groep 1 t/m 8. En de inhoud sluit naadloos aan op de lesstof vanuit de methodes én de SLO leerdoelen. Ideaal voor basisscholen, remedial teachers en speciaal onderwijs! Met een premium account krijg je toegang tot alle lessen, kan je onbeperkt groepen aanmaken en toegang geven aan al je collega's en zelfs ouders van leerlingen. Kortom: alles om 'jouw' kinderen in beweging te krijgen!
Springloop tablet app licentie en stations startpakket
990 per jaar

Springloop

Startset

De Springloop Startset is samengesteld om zo snel en eenvoudig mogelijk te starten met 'rennen en scannen' op de basisschool, buiten op het schoolplein! Met de jaarlicentie krijg je toegang tot de app met tablet spellen voor groep 1 t/m 8 (4 t/m 12 jaar). Uiteraard krijg je ook toegang tot de games die later worden uitgebracht. Daarnaast krijg je 15 waterbestendige en duurzame kunststof stations, inclusief touw en klittenband om deze op te hangen. Behalve de tablet(s), heb je met dit pakket dus alles om 'jouw' leerlingen in beweging te krijgen!
De vaste beweegvloer en plafond projector van Springlab
Vanaf €6499,- Prijs op aanvraag

Beweegvloer

Startpakket

De vaste Springlab Beweegvloer is al een aantal jaar een begrip in het basisonderwijs. Gebruik je hem niet? Dan staat hij ook niet in de weg. Onze jongens komen langs om de alles voor je te installeren en geven je direct een uitleg. Daarna zet je hem aan en kun je direct beginnen met bewegend leren op de vloer! In het Beweegvloer Startpakket zit een plafondversie van de projector/beamer en een mat/vloer. Daarnaast krijg je van ons een tablet voor het bedienen van de Beweegvloer via de app én 1 jaar lang toegang tot alle games en matten voor de vloer.
De mobiele beweegvloer met de inklapbare en verrijdbare projector (giraffe)
Vanaf €9.699,- Prijs op aanvraag

Beweegvloer

Mobiel + 1 jaar licentie

De mobiele Springlab Beweegvloer staat ook wel bekend als ‘de Giraffe’. Deze gemakkelijk verrijdbare versie hoeft niet gemonteerd te worden, is inklapbaar en altijd direct klaar voor gebruik in iedere ruimte. Je rijdt de mobiele Beweegvloer uit de kast, klapt de projector uit, rolt de mat uit, zet ‘m aan en gaan! In dit pakket zit een mobiele versie van de projector/beamer en een (oprolbare) mat/vloer. Daarnaast krijg je van ons een tablet voor het bedienen van de Beweegvloer via de app én 1 jaar lang toegang tot alle games en matten voor de vloer.
De vaste beweegvloer en plafond projector van Springlab
Vanaf €8.999,- Prijs op aanvraag

Beweegvloer

Vast + 3 jaar licentie

De vaste Springlab Beweegvloer is al een aantal jaar een begrip in het basisonderwijs. Gebruik je hem niet? Dan staat hij ook niet in de weg. Onze jongens komen langs om de alles voor je te installeren en geven je direct een uitleg. Daarna zet je hem aan en kun je direct beginnen met spelend leren en bewegend ontwikkelen op de vloer! In dit pakket zit een plafondversie van de projector/beamer en een mat/vloer. Daarnaast krijg je van ons een tablet voor het bedienen van de Beweegvloer via de app én maar liefst 3 jaar lang toegang tot alle games en matten voor de vloer.
De mobiele beweegvloer met de inklapbare en verrijdbare projector (giraffe)
Vanaf €12.199,- Prijs op aanvraag

Beweegvloer

Mobiel + 3 jaar licentie

De mobiele Springlab Beweegvloer staat ook wel bekend als ‘de Giraffe’. Deze gemakkelijk verrijdbare versie hoeft niet gemonteerd te worden, is inklapbaar en altijd direct klaar voor gebruik in iedere ruimte. Je rijdt de mobiele Beweegvloer uit de kast, klapt de projector uit, rolt de mat uit, zet ‘m aan en gaan! In dit pakket zit een mobiele versie van de projector/beamer en een (oprolbare) mat/vloer. Daarnaast krijg je van ons een tablet voor het bedienen van de Beweegvloer via de app én maar liefst 3 jaar lang toegang tot alle games en matten voor de vloer.

Prijsvoorstel op maat

Wil je een prijsvoorstel op maat (offerte) ontvangen? Vul dan het formulier in. Samen kijken we welke optie het beste bij jouw locatie en budget past. Als je voor het eerst aan de slag gaat met de Springlab Beweegvloer, dan heb je keuze uit verschillende startpakketten met een vaste of een mobiele vloer en een licentie voor 1 of 3 jaar. Voor welke optie je ook kiest, je hebt de investering snel terugverdient. En jij bent de held van de school of opvang, want jij zorgt voor een nieuwe belevenis; spelend en bewegend leren met een interactieve vloer!

Wil je de mogelijkheden voor een Beweegvloer op locatie liever even persoonlijk bespreken? Ben helpt je graag!

Neem contact met hem op via:

Ontvang een prijsvoorstel op maat

Prijsaanvraag

Waarvoor wil je een prijsvoorstel ontvangen?(Vereist)
Wat is je naam?(Vereist)