Zomerdeal Springlab Beweegvloer Kinderopvang - Springlab
De Springlab Zomerdeal: €1000 korting!

Springlab steunt de kinderopvang

Juist in de zomer wanneer jullie moeten doorwerken en ook nog kampen met personeelstekorten, is het lastig om de kinderen voldoende in beweging te brengen. Dit is precies waar de Springlab Beweegvloer goed bij kan helpen.

Kinderopvang in beweging

De voordelen voor jou

Kant-en-klare bewegend leren spellen!

De Springlab Beweegvloer zit boordevol leuke kant-en-klare spellen! De kinderen worden door de Beweegvloer zelf begeleid tijdens het spelen. Zo gaan ze onder andere samen met Puk (van Uk&Puk) op avontuur, swingen ze op onze interactieve dansvloer of lossen ze motorische puzzels op!

Zelfstandig in beweging!

Op de Springlab Beweegvloer komen peuters en kleuters zelfstandig in beweging! Jij hoeft zelf de kinderen niet in beweging te brengen. Onze magische beweeg technologie zorgt ervoor dat de kinderen uit zichzelf in actie komen. 

smiley voordelen voor jou

Meer ontspanning!

Beweging zorgt voor ontspanning! Voel jij je druk of merk je dat er onrust in de groep zit? Dan is het juist goed om lekker even te bewegen op de Springlab Beweegvloer. Door te bewegen ontspant je lichaam en geest en ontstaat er positieve energie. 

Meer beweging

Zomerdeal!

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van de Beweegvloer voor jouw locatie? Dan is dit hét moment om je erin te verdiepen! De gehele zomer krijg je namelijk €1000 korting op de Springlab Beweegvloer. De actie geldt alleen voor kinderopvang organisaties en loopt van 11 juli t/m 4 september 2022.

Meer weten?

Prijsinformatie 

Wil jij meer weten over de Springlab Beweegvloer inclusief onze prijsopties? Vul dan hieronder je gegevens in en wij sturen jou vrijblijvend de prijsinformatie.