Springlab
Beweegvloer Support

Hulp en ondersteuning bij de

Springlab Beweegvloer

De Springlab Beweegvloer is een belangrijke en grote investering in een gezonde(re) toekomst van de kinderen bij jou op locatie. Juist daarom geven wij, bij aanschaf van een vaste of mobiele versie, altijd 100% glimlach-garantie.

Dat betekent niet alleen dat je na 30 dagen je geld terugkrijgt (als alles niet naar behoren werkt), maar ook dat wij je advies, hulp en ondersteuning bieden om er optimaal gebruik van te kunnen maken én beweegimpact te creëren!

Heb je hulp nodig bij het aanzetten van de vloer en het bedienen van de app en de spellen? Bekijk dan hieronder de instructievideo van de nieuwe bedieningsapp voor de tablet.

Instructie

Klaarzetten van de mobiele Beweegvloer

Instructievideo

Beweegvloer-app

Meer weten over

Bewegend leren?

Wil je meer weten over Bewegend leren, of hoe je nog meer uit de Beweegvloer haalt? We geven ook trainingen op locatie!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Neem contact met ons op!

Spellen op de Beweegvloer

Speloverzicht

We brengen regelmatig nieuwe spellen uit voor de Springlab Beweegvloer. Via de bedieningsapp krijg je hiervan een melding. Je zult dan moeten updaten om de nieuwe spellen te kunnen spelen. Ben je op zoek naar het laatste overzicht van alle Beweegvloer spellen (en matten) en voor welke leeftijd en leerdoelen ze geschikt zijn? Bekijk dan hier het overzicht en de leerdoelenwaaier.

Bekijk de spellen

Hulp met de Beweegvloer

Klantcontact

Hebben jullie al langer een Springlab Beweegvloer, maar kan je wel wat hulp gebruiken? Zijn er problemen opgetreden bij het opstarten of updaten van de app? Of loopt er iets niet lekker tijdens het spelen op de Beweegvloer? Neem dan contact op, dan helpen wij je! Vul het supportformulier hiernaast in of bel ons op 085 – 104 68 80. Krijg je geen gehoor? Laat een bericht achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

 

Heb je al een beweegvloer, maar ben je ook nieuwsgierig naar Springloop of Fit & Vaardig? Vul dan ons contactformulier in.

 

 

Wat is jouw naam?(Vereist)
Wat is het (bezoek)adres?(Vereist)
Mijn vraag gaat over:(Vereist)
Leg hier uit wat je vraag is, zo kunnen wij je gericht en zo snel mogelijk helpen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontmoet Sam, Wouter en Marion

Onze support helden

Sam van Ling

Lead Operations & Support team

Marion Buijser

Support(er) & Trainer

Wouter van Gilst

Customer Succes