Springlab | Springloop voor kinderopvang en de BSO

Bewegend leren met Springloop op jouw BSO

Bewegend leren met Springloop op jouw BSO

Bewegend leren makkelijk gemaakt

Lekker naar buiten!

Springlab heeft dé oplossing om de kinderen van jouw opvang of BSO zonder voorbereidingstijd in beweging te krijgen. Van (binnen)zitten en swipen, naar rennen en scannen met onze bewegend leren app Springloop. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de app downloaden op de tablet(s) en de 15 stations op te hangen. Dus, waar wacht je nog op? Vraag hier de print ’n play proefversie aan en probeer het gratis!

Buitenschoolse Opvang

De voordelen voor jou

Aantrekkingskracht van digitaal

Welk kind is er niet gek van tablets? Digitaal heeft een magische aantrekkingskracht op kinderen. En daar maakt Springloop gebruik van om ze lekker aan het bewegen en leren te krijgen!

Aan & gaan

Er is geen voorbereidingstijd nodig om met Springloop aan de slag te gaan: je zet de app aan en het spel begint! De kinderen spelen het spel helemaal zelfstandig en na afloop kun je als PM’er de resultaten zien.  

smiley voordelen voor jou

Binnen & Buiten Bewegend Leren

Lekker bewegen in de buitenlucht en tegelijk ook nog wat leren. De kinderen krijgen veel zuurstof binnen, wat fantastisch is voor de ontwikkeling van het kinderbrein. En als het te hard regent, dan kun je de stations ook binnen ophangen. 

Inoefenen met plezier

Springloop maakt de stof die kinderen leren beweeglijk en avontuurlijk door de diverse spelvormen die erin verwerkt zijn. Al rennend en klimmend vragen beantwoorden is natuurlijk een hele leuke beleving. 

Grenzeloos bewegen

Wat is Springloop?

Springloop is een tablet app die je speelt met vijftien “stations” met kindvriendelijke QR codes. Verspreid de stations over de buitenruimte, start de app op en je bent klaar voor de start. De kinderen rennen met de tablet tussen de stations heen en weer. Bij elk station vinden ze (les)opdrachten waarmee zij punten behalen om het speldoel te halen. Door de gevarieerde verhaallijnen en spelvormen in de app worden kinderen gestimuleerd om te bewegen en samen te werken.

Win-win

De magie van digitaal

Kinderen groeien op in een wereld vol technologie. Springlab heeft ontdekt dat technologie waardevol is om kinderen echt in beweging te brengen. Digitaal heeft een wonderlijke aantrekkingskracht op kinderen. Zo’n kracht dat het zorgt voor doeltreffende veranderingen. Het inspireert kinderen om meer te bewegen en om plezier te hebben in het leren! De aandacht voor de lesstof wordt hierdoor succesvol verhoogd. Daarom is interactief bewegen de oplossing tot meer beweging voor alle kinderen!

Een reis naar meer beweging!

Het ontstaan van Springloop

Een goed product ontwikkelen kost tijd. Het idee voor Springloop is al in 2020 ontstaan. Vind jij het leuk om te lezen over de ontwikkeling van Springloop? Bekijk dan hier onze toffe reis naar meer beweging voor nog meer kinderen!

Een reis naar meer beweging!

Het ontstaan van Springloop

Een goed product ontwikkelen kost tijd. Het idee voor Springloop is al in 2020 ontstaan. Vind jij het leuk om te lezen over de ontwikkeling van Springloop? Bekijk dan hier onze toffe reis naar meer beweging voor nog meer kinderen!

Print & Play

Probeer Springloop gratis uit! 

Nieuwsgierig naar Springloop? Met de proefversie kan jij deze nieuwe & unieke bewegend leren app ervaren! Ontdek hoe je tablet onderwijs gemakkelijk bewegend en avontuurlijk kan maken.