Springloop x
Meester Sander

Krijgen jullie het digibord weer aan de praat?

Springloop
Meester Sander spellen

Springlab heeft goed nieuws voor de leerkrachten van de basisscholen, want vanaf 1 maart kan je dé speciale Meester Sander editie van Springloop spelen met jouw klas!

Alle Springloop spellen zijn in de Meester Sander verhaallijn te spelen. Hierin wil hij namelijk starten met zijn bewegend leren les, maar helaas.. het digibord is stuk. De kinderen helpen met het vinden van stroom, toetsen op het toetsenbord én de internetverbinding. Lukt het de kinderen uit jouw klas om het digibord weer aan de praat te krijgen?

Je kunt de Meester Sander Springloop spellen nu een maand lang gratis uitproberen. Activeer hieronder jouw proefmaand en start vandaag nog met rennen, springen en scannen!

Probeer het een maand gratis uit

 

Meester Sander
Helpen jullie mij om het digibord aan de praat te krijgen?

In de Springloop spellen ben ik mijn beweegles aan het voorbereiden. Maar huh?! Als ik het digibord aan wil zetten, dan doet deze het plots niet! Help jij (en de kinderen uit jouw klas) mij om het digibord weer aan de praat te krijgen?

Wat is het? En hoe werkt het?

Springloop

Springloop is dé app die kinderen van groep 1 t/m 8 met tablets in beweging brengt. Van binnen zitten, kijken en swipen, naar buiten rennen, springen en scannen. Springloop tovert iedere tablet om tot een tof beweegspel, dat ook nog eens super leerzaam is. Het werkt heel simpel, namelijk:

  • Stap 1 Springlab Download de app en pak een tablet
  • Stap 2 Springlab Hang de stations op en scan de kaartjes
  • Stap 3 Springlab Start het spel en ren, spring, scan en leer!

Probeer het een maand gratis uit!

Proefmaand

Je kunt de Meester Sander Springloop spellen nu een maand lang gratis uitproberen. Vul het formulier in om jouw proefversie te activeren en start met spelen in 5 simpele stappen:

1.Download de Springloop app op de tablet(s) of mobiel
2.Log in met jouw gegevens (waarmee je de proefversie hebt aangevraagd)
3.Selecteer het Springloop x Meester Sander spel dat je wilt spelen
4.Download en print de 15 scanbare Springloop stations
5.Hang deze verspreid over het schoolplein op en GO!

Wat is je naam?(Vereist)
Bijv. leerkracht groep 3, beweegcoördinator, directeur
Adres van de school:(Vereist)