Webinar Prokino - Springlab
Webinar

Bewegend leren: Een actiever dagritme in de kinderopvang

Er zijn tal van manieren om meer beweging te integreren in het dagritme. De onderzoekers en bewegend leren experts van Springlab gaan samen met jou, in deze webinar, aan de slag om de activiteiten in jullie dagprogramma nog leuker en beweeglijker te maken. Of je nou werkt met baboes, peuters, kleuters of kinderen van 6 tot 12 jaar,  al jullie ideeën zijn welkom. Veel plezier! Heb je lekker actief meegedaan? Vul dan alle ideeën, die je op de post-its heb opgeschreven, in op dit formulier!

Nieuwsbrief

Regelmatig gave bewegend leren tips in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Bewegend leren expert

Marloes van Gasteren

Marloes van Gasteren

Mail mij via marloes@springlab.nl
Of bel/app naar tel. 06 - 18279929

Meer voor bewegend leren

Educatieve games

De echte kracht van de beweegvloer zit ‘m in de educatieve beweeg- en leergames. De games zorgen voor veel speelplezier, een hoge betrokkenheid, en combineert dat met belangrijke leerdoelen.

Samenwerken, creativiteit, begrip van de wereld of motorische ontwikkeling zijn voorbeelden van leerdoelen die aan de basis staan van onze games. Zo zorgen we ervoor dat kinderen het niet alleen ontzettend leuk vinden, maar ook nog groeien in hun ontwikkeling. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan ons inhoudelijk framework.

Vliegtuigjes vliegen - bewegend leren voor thuis