Webinar 2samen - Springlab

Springlab bestaat uit een groep innovatieve creatievelingen die de wereld weer in beweging willen krijgen. We combineren creativiteit en vindingrijkheid met onderzoek en wetenschappelijke kennis om een duurzame verandering teweeg te brengen. Om dit te realiseren geloven we in het bundelen van krachten. Samen bereik je de grootste dingen! Tijdens onze avontuurlijke reis nemen we onszelf niet té serieus. Plezier, ambitie en een flinke dosis optimisme zijn ons op het lijf geschreven.

Webinar

Bewegend leren: Een actiever dagritme in de kinderopvang

Er zijn tal manieren om meer beweging te integreren in het dagritme. De onderzoekers en bewegend leren experts van Springlab gaan samen met jou in deze webinar aan de slag om de activiteiten in jullie dagprogramma nog leuker en beweeglijker te maken. Of je nou werkt met baby’s, peuters, kleuters of kinderen van 6 tot 12 jaar, al jullie ideeën zijn welkom. Veel plezier! Wil je verder aan de slag met bewegend leren en de beweegvloer? Neem contact op met Elsien via smit@2samen.nl voor de mogelijkheden. Heb je lekker actief meegedaan? Vul dan alle ideeën, die je op de post-its heb opgeschreven, in op dit formulier! Je kunt dit doen tot en met 31 mei.

 

Nieuwsbrief

Regelmatig gave bewegend leren tips in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Bewegend leren expert

Ant Schlooz

Mail mij via ant@springlab.nl
Bel of app mij via of 06 31 78 31 32

Meer voor bewegend leren

Educatieve games

De echte kracht van de beweegvloer zit ‘m in de educatieve beweeg- en leergames. De games zorgen voor veel speelplezier, een hoge betrokkenheid, en combineert dat met belangrijke leerdoelen.

Samenwerken, creativiteit, begrip van de wereld of motorische ontwikkeling zijn voorbeelden van leerdoelen die aan de basis staan van onze games. Zo zorgen we ervoor dat kinderen het niet alleen ontzettend leuk vinden, maar ook nog groeien in hun ontwikkeling. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan ons inhoudelijk framework.