Springlab
Springloop support

Hulp en ondersteuning bij de

Springloop Beweegapp

Springloop tablet app Springlab

De Springloop Beweegapp is een mooie investering in het beweegbeleid van jouw locatie, BSO of basisschool. Jij helpt ons door kinderen met Springloop in beweging te brengen. Dus helpen wij jou, bij aanschaf van een jaarlicentie, met onze 100% glimlach-garantie. Dat betekent dat wij je adviseren, helpen en ondersteunen bij het installeren en toepassen van de tablet app, zodat jij hier optimaal gebruik van kunt maken én beweegimpact kunt creëren!

Service en support waarvan jij gegarandeerd (weer) een glimlach op je gezicht krijgt! Heb je hulp nodig bij het installeren van de Springloop app? Het activeren van jouw account? Of het spelen van de spellen op de tablet(s)? Klik dan hieronder om de Springloop instructievideo’s te bekijken. Ben je net gestart met Springloop? Klik dan hier om de Springloop app in de Apple of Google Play store te downloaden.

Naar de instructievideo's

Starten met Springloop

Instructievideo's

Tof dat jullie gaan rennen, springen en scannen met Springloop! Wij zijn blij en trots dat jij ons helpt om kinderen in beweging te brengen. Om je op weg te helpen met onze tablet app, hebben we een aantal instructievideo’s voor je opgenomen waarin we je uitleggen over de instellingen (zogenaamde settings) van de app voor leerkrachten, de verschillende spelvormen en verhaallijnen die je daarin kunt kiezen voor de kinderen.

Naar de video's

Hulp met Springloop

Klantsupport

Maken jullie al langer gebruik van Springloop, maar heb je hulp nodig? Ervaar je problemen met de app of het inloggen? Neem dan contact op, dan helpen wij je je weer op weg! Of ben je misschien een kaart/station kwijt? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in om, tegen een kleine vergoeding (€5,- per kaart), een nieuwe te bestellen. Of download hieronder tijdelijk de print ’n play Springloop stations, zodat jij weer verder kunt Springloopen!

Print 'n play stations

Springloop tablet spellen

Speloverzicht

We brengen regelmatig nieuwe spellen uit voor Springloop, zowel voor PO als voor BSO’s. Deze zijn direct beschikbaar in de tablet app. Binnenkort brengen wij zelfs een Springloop editor uit, waarin je jouw eigen games kunt maken. Ben je op zoek naar het laatste overzicht van alle Springloop spellen en voor welke leeftijdscategorie ze geschikt zijn? Bekijk dan hier het overzicht en de leerdoelenwaaier.

Bekijk de spellen

Al klant bij Springlab?

Klantcontact

Kom je er toch niet helemaal uit met Springloop? En heb je een vraag over het gebruik of de bediening daarvan? Neem dan contact op met onze collega’s van het Springlab Support team. Sam, Wouter en/of Marion helpen je graag!

Vul het supportformulier hiernaast in of bel ons op 085 – 104 68 80. Krijg je geen gehoor? Laat een bericht achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

 

Heb je al Springloop, maar ben je ook nieuwsgierig naar de Beweegvloer of Fit & Vaardig? Vul dan ons contactformulier in.

Wat is jouw naam?(Vereist)
Wat is het (bezoek)adres?(Vereist)
Mijn vraag gaat over:(Vereist)
Leg hier uit wat je vraag is, zo kunnen wij je gericht en zo snel mogelijk helpen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontmoet Sam, Wouter en Marion

Onze support helden

Sam van Ling

Lead Operations & Support team

Marion Buijser

Support(er) & Trainer

Wouter van Gilst

Customer Succes