Begin de dag
met een dansje!

splash

Begin de dag op de Beweegvloer met..

De Pukdans!

Wat is er nu leuker dan je dag beginnen met een sprankelend dansje?
Goed nieuws: het geliefde introlied en dansje van Uk en Puk is nu ook los beschikbaar op de Beweegvloer! Dans je samen met de kinderen warm voor de dag met Puk, hét bekende gezicht van de populaire vve-methode Uk & Puk van uitgeverij Zwijsen. Als de kinderen warm gedanst zijn, krijgen ze twee opties voor spellen om te starten op de Beweegvloer. Zij mogen dus zelf kiezen! Ben je de dag begonnen met het dansje? Dan kan je de kinderen van jouw groep belonen met het speciale Pukdans diploma dat we voor je hebben gemaakt. Vul het formulier hieronder in om het diploma gratis te downloaden.

Naast de Pukdans hebben we natuurlijk ook 5 spellen met Puk, namelijk: Samen soep maken, Kliederen met knuffels, Vreemde vogels, Hatsjoe en Reuzentranen.

Download gratis het

Pukdans diploma

Ben je opgewarmd en hebben ‘jouw’ kinderen de Pukdans helemaal onder de knie? Vul dan hiernaast het formulier in om gratis het enige echte Pukdans diploma te downloaden!

Plan een online demo

Op de Springlab Beweegvloer kun je 5 Puk spellen spelen, namelijk: Samen soep maken, Kliederen met knuffels, Vreemde vogels, Hatsjoe en Reuzentranen. Heeft jouw locatie geen Beweegvloer, maar wil je deze spellen wel in actie zien? Plan dan een online demo, dan laat Erwin het je zien!

Klik hier om een demo te plannen
Wat is je naam?(Vereist)