Let's go, wordt een beweeg BSO!

Let's go!

Wordt een beweeg BSO

Een speels event met Springloop! 
Om bewegingsarmoede tegen te gaan organiseert Springlab deze zomer een leuk en speels event bij BSO’s onder de noemer: Let’s go, wordt een beweeg BSO! Het doel is om zo veel mogelijk kinderen in beweging te krijgen en professionals te inspireren.

Tijdens dit event dragen wij even zorg voor de kinderen en staan deze uren in het teken van bewegen.  We spelen Springloop met alle kinderen die aanwezig zijn op locatie. Springloop is dé beweegapp die kinderen met tablets in beweging brengt! 

Wil jij meer weten over dit event? Schrijf je dan nu in via onderstaand formulier en wie weet organiseren wij dit gratis event binnenkort bij jullie op de BSO! Let op: vol = vol, dus wees er snel bij.

Let's go, wordt een beweeg BSO

Formulier voor het aanvragen van het event: Let's go, wordt een beweeg BSO.

Wat is je naam?(Vereist)

Meer over Springloop

Springloop is dé beweegapp die kinderen met tablets in beweging brengt! Van binnen (stil)zitten, kijken en swipen, naar buiten rennen, springen en scannen! Iedere tablet wordt omgetoverd tot een toffe beweeggame, waarbij kinderen opdrachten moeten volbrengen en antwoorden moeten vinden door speciale QR-codes te vinden. Kortom: gamen én bewegen op een pedagogisch verantwoorde manier, die ook nog eens helemaal van deze tijd is.