Springlab | Bewegend leren voor de basisschool

Basisonderwijs

Digitaal bewegend leren op de basisschool
Ga op jouw basisschool aan de slag met bewegend leren met deze digitale

Leermiddelen

Bij Springlab zetten we de aantrekkingskracht van de digitale media, zoals smartphones, tablets, laptops, (spel)computers en het digibord, in om kinderen in beweging te krijgen. Spelen, bewegen én leren met de digitale leermiddelen van nu. Wij begrijpen als geen ander waar jij als leerkracht op of directeur van een basisschool tegenaan loopt. Je wilt wel aan de slag met bewegend leren, maar je weet niet zo goed waar en hoe te beginnen. De lesstof en spellen die je vindt, vragen om knip- en plakwerk en werken niet op de digitale leermiddelen die je gebruikt. En door het volle lesrooster en de tijdsdruk lijkt het bijna onmogelijk om bewegend leren toe te passen. 

Gelukkig hebben wij bij Springlab ervaring met het begeleiden van professionals in het basisonderwijs. Daarom delen wij onze informatie en kennis over bewegend leren en vertellen we je graag alles over het effect en de voordelen daarvan voor kinderen tot 13 jaar. We geven je praktische tips en suggesties voor spellen. En we adviseren je over en helpen je bij het toepassen van bewegend leren bij jou op school. Of dit nou binnen is, in het klaslokaal, of buiten op het schoolplein. Samen brengen wij ‘jouw’ kinderen in beweging! Lees hieronder meer over onze interactieve Beweegvloer, tablet app Springloop én Fit & Vaardig voor het digibord.

De Beweegvloer

Op deze interactieve vloer komen digitaal leren, spelen en bewegen samen. Kinderen ontdekken, ervaren en leren met hun hele lichaam!

twee meisjes scannen tablet Springloop

Springloop

Met Springloop pas je zonder voorbereidingstijd bewegend leren toe. Binnen én buiten, op het schoolplein. Start vandaag nog met rennen en scannen!

Fit & Vaardig brengt bewegend leren naar het klaslokaal

Fit & Vaardig

Fit & Vaardig brengt bewegend leren naar het digibord van jouw klaslokaal. Kies één van de ruim 800 actieve taal- en rekenlessen en start met bewegend leren!

Interesse?

Heb je een vraag over de Beweegvloer, Springloop of Fit & Vaardig? Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen of direct bestellen? Onze bewegend leren adviseur Ben, vertelt je graag meer!

Neem contact met hem op via:

Foto van Ben van der Burg; Bewegend leren adviseur