Vier Koningsdag
met Springlab!

Hiep hiep hoera!

Koningsdag komt eraan!

Het is alweer bijna Koningsdag en dat betekent dat we de verjaardag van de koning weer kunnen vieren met de speciale Koningsspellen op Springloop! Tot en met 5 mei zijn de spellen ‘Koningsdag memory’ en ‘Koningsdag Trivia’ weer te spelen op Springloop.

Heb je nog geen Springloop? Vul het formulier hieronder in om het uit te proberen!

Wil je meer weten over deze spellen? Onderaan deze pagina vind je een korte uitleg.

Psst... Heb jij nog geen Springloop?

Vraag nu een proefversie aan!

Maak jij nog geen gebruik van Springloop maar wil je wel graag de Koningsspellen spelen? Vul het formulier hiernaast in en vraag een gratis (print ’n play) proefversie aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Nederlands

Koningsdag Memory

Leeftijdsgroep: groep 1 t/m 5

In dit spel spelen de kinderen bewegend memory. Ze gaan steeds op zoek naar twee dezelfde plaatjes. In de eerste ronde zijn er bij de kaartjes oranje plaatjes verstopt. In de tweede ronde gaan ze op zoek naar plaatjes die met Nederland of Koningsdag te maken hebben. In de laatste ronde hebben allerlei dieren uit Nederland zich verstopt bij de kaartjes. Lukt het de kinderen om zo veel mogelijk kaartjes bij elkaar te vinden?

Nederlands

Koningsdag Trivia

Leeftijdsgroep: groep 6 t/m 8

In dit spel beantwoorden de kinderen vragen over Nederland en Koningsdag. Wat weten ze al over het koningshuis? En hoe staat het met hun kennis van de Nederlandse cultuur en geschiedenis? Ze rennen in het rond op zoek naar het juiste antwoord.

Heb je dit ook al geprobeerd?

De Koningsdag beweegmat

We hebben nu ook een beweegmat speciaal ontwikkeld voor Koningsdag! De kids gaan op de Beweegvloer in de leer voor Koningsdag en gaan op zoek naar alle toffe kenmerken van dit feest! Ze dagen zichzelf uit met een vrolijke mix van snelheid en kennis! Wil je hier meer informatie over? Klik op de button hieronder!

Bekijk de Koningsdag beweegmat