Staatssecretaris Mona Keijzer erkent belang bewegend leren

22-01-2019

Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, bracht gisteren een werkbezoek aan de Topsector Creatieve Industrie in de Westergasfabriek in Amsterdam. Hierbij nam zij onder andere een aandachtig kijkje bij het Springlab Peuterpakket.

Doel van het bezoek was om een kijkje in de keuken te krijgen van de creatieve industrie in Nederland. Een tiental bedrijven op het gebied van serious gaming en duurzaamheid waren aanwezig om hun innovatieve product en visie te presenteren. Ook Springlab was uitgenodigd om onze beweegvloer te presenteren en in gesprek te gaan over het belang van bewegend leren in het onderwijs.

De staatssecretaris nam ruim de tijd voor ons product en speelde een aantal games op onze beweegvloer. Ze onderschreef het belang van bewegend leren en noemde het een zeer geslaagd bezoek. We zijn blij dat we ons verhaal mochten doen, want het is ontzettend belangrijk dat ook de politiek het belang van bewegend leren inziet. Voor ons gevoel begint het in ieder geval steeds meer te leven, ook in politiek Den Haag!

Blog

Op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van bewegen en bewegend leren? En regelmatig inspiratie, tips en spellen ontvangen om ‘jouw’ kinderen in beweging te brengen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan maandelijks een mail van ons met het laatste nieuws, blogs, tips, spellen en downloads. Helemaal gratis!
Meld je aan