Ministers op Beweegvloer bij bezoek Kind en Co Ludens

30-05-2023

Minister Wiersma en van Gennip bezoeken Kind en Co Ludens en

Staan op de Beweegvloer

Dennis Wiersma (minister van onderwijs) en Karien van Gennip (minister sociale zaken) brachten een bezoek aan peuterspeelzaal Kind en Co Ludens aan de Oude Werf in Baarn. Zij kwamen hier om te praten over het belang van goede kinderopvang. En, omdat ministers ook niet alles weten, lieten zij zich bijspijkeren over bewegend leren door de peuters op de Beweegvloer van Springlab!

Minister Wiersma op Beweegvloer Kind en Co Ludens

Ben je benieuwd hoe dit eruit zag?

De ministers hebben soep gemaakt met Puk. Er kwamen ingrediënten voorbij waarop de kinderen én ministers moesten springen om ze uit de soep te halen of ze er juist in te stoppen. De schoenen moesten uit en op de interactieve vloer. En daardoor weten wij nu ook dat de minister blauwe sokken met tekeningetjes erop draagt 😉

Wil je het volledige artikel lezen? Klik dan op de button!

_blank

Blog

Op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van bewegen en bewegend leren? En regelmatig inspiratie, tips en spellen ontvangen om ‘jouw’ kinderen in beweging te brengen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan maandelijks een mail van ons met het laatste nieuws, blogs, tips, spellen en downloads. Helemaal gratis!
Meld je aan