Na 10 jaar draagt JP het Springlab stokje over

22-01-2024

Na 10 jaar vol beweging en impact, is het voor JP:

Tijd voor een next move!

Oprichter Jan-Paul (JP) de Beer, draagt na 10 jaar Springlab het stokje volledig over aan Marloes van Gasteren. Lees hieronder meer.

Na 10 jaar maatschappelijk ondernemen met Springlab is het voor oprichter Jan-Paul de Beer tijd voor een nieuwe uitdaging. Vanaf 2019 voerde Jan-Paul samen met Marloes van Gasteren de directie van Springlab. Vanaf april 2024 neemt Marloes de directietaken volledig over van Jan-Paul.  

JP met blobs Springlab

Jan-Paul wil graag alle klanten en partners bedanken die de afgelopen jaren het vertrouwen hebben getoond in Springlab. Zonder deze hulp was het Springlab nooit gelukt om tienduizenden kinderen met plezier in beweging te brengen en bij te dragen aan een gezonde generatie!

Marloes kijkt ernaar uit om de beweegimpact van Springlab de komende jaren verder te vergroten met haar klanten en partners. Kom je eens kennismaken? Of wil je samenwerken? Neem dan contact met haar op (zie footer).

Blog

Op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van bewegen en bewegend leren? En regelmatig inspiratie, tips en spellen ontvangen om ‘jouw’ kinderen in beweging te brengen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan maandelijks een mail van ons met het laatste nieuws, blogs, tips, spellen en downloads. Helemaal gratis!
Meld je aan