Bewegend Leren genomineerd voor prijs Nederlandse Loterij

13-04-2018

Goed nieuws! Bewegend Leren is genomineerd voor de Nederlandse Loterij in Beweging Prijs. Samen met drie andere finalisten maken we kans op de hoofdprijs.

Nederlandse Loterij heeft als ambitie Nederland gelukkiger en gezonder te maken. De gehele opbrengst van Nederlandse Loterij wordt jaarlijks geïnvesteerd in de Nederlandse sport via NOC*NSF, 18 doelen op het gebied van gezondheid en bewegen en in de Nederlandse samenleving.

Om haar missie kracht bij te zetten, beloont Nederlandse Loterij elk jaar een bijzonder initiatief dat een bijdrage levert een aan gelukkiger en gezonder Nederland. Uit alle aanmeldingen heeft de jury, met als juryvoorzitter Pieter van den Hoogenband, vier nominaties geselecteerd. En daar zit Bewegend Leren dit jaar bij! Samen met drie andere finalisten maken we kans op een cheque van € 50.000.

Op 19 april 2018 maakt de jury bekend wie de winnaar is van de Nederlandse Loterij in Beweging 2018. De prijsuitreiking vindt plaats in ‘This is Holland’ in Amsterdam. We houden jullie uiteraard op de hoogte!

Bekijk hieronder de promotiefilm die van ons gemaakt werd:

Blog

Op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van bewegen en bewegend leren? En regelmatig inspiratie, tips en spellen ontvangen om ‘jouw’ kinderen in beweging te brengen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan maandelijks een mail van ons met het laatste nieuws, blogs, tips, spellen en downloads. Helemaal gratis!
Meld je aan