De Springlab beweegvloer - Springlab

Bewegend leren op de Springlab Beweegvloer

Bewegend leren op de Springlab Beweegvloer

Basisschool

De voordelen voor jou

Bespaar tijd

Kinderen kunnen zonder voorbereiding van de leerkracht zelfstandig spelen op de beweegvloer. Dat scheelt een hoop tijd!

Aandacht wordt succesvol verhoogd

Digitaal heeft een wonderlijke aantrekkingskracht op kinderen. Dit zorgt ervoor dat kinderen meer aandacht hebben voor de lesstof! 

smiley voordelen voor jou

Laat zien dat je een gezonde school bent

Draag bij aan een wereld waarin bewegen de norm wordt in plaats van een uitzondering!

Aan en gaan

Iedereen kan bewegend leren nu moeiteloos inzetten. Je hoeft geen topsporter of ICT-expert te  zijn om met de Beweegvloer aan de slag te gaan.

Win-win

De magie van digitaal

Kinderen groeien op in een wereld vol technologie. Springlab heeft ontdekt dat technologie waardevol is om kinderen echt in beweging te brengen. Digitaal heeft een wonderlijke aantrekkingskracht op kinderen. Zo’n kracht dat het zorgt voor doeltreffende veranderingen. Het inspireert kinderen om meer te bewegen en om plezier te hebben in het leren! De aandacht voor de lesstof wordt hierdoor succesvol verhoogd. Daarom is interactief bewegen de oplossing tot meer beweging op school.

De oplossing

Ontdek de beweegvloer

De Springlab Beweegvloer is speciaal ontwikkeld voor kinderen in samenwerking met wetenschappers, pedagogisch experts en de kinderen zelf. De educatieve beweegvloer games dragen bij aan een gezonde ontwikkeling voor kinderen. Ze worden gestimuleerd op cognitief en motorisch vlak, maar ook op sociaal-emotioneel vlak. Daarnaast krijgen ze een beter begrip van de wereld om zich heen. Wil jij ook weten aan welke aanbodsdoelen de kinderen werken of welke mogelijkheden tot differentiatie er zijn? Bekijk dan snel onze leerdoelenwaaier. 

De oplossing

Ontdek de beweegvloer

De Springlab Beweegvloer is speciaal ontwikkeld voor kinderen in samenwerking met wetenschappers, pedagogisch experts en de kinderen zelf. De educatieve beweegvloer games dragen bij aan een gezonde ontwikkeling voor kinderen. Ze worden gestimuleerd op cognitief en motorisch vlak, maar ook op sociaal-emotioneel vlak. Daarnaast krijgen ze een een beter begrip van de wereld om zich heen. Wil jij ook weten aan welke aanbodsdoelen de kinderen werken of welke mogelijkheden tot differentiatie er zijn? Bekijk dan snel onze leerdoelenwaaier. 

Wat zeggen onze klanten over ons?

Basisschool leerkracht

Sander Gordijn

"Wat ik als leerkracht erg prettig vind is dat leerlingen er zelfstandig mee aan de slag kunnen. Hij hangt niet in de klas. Bij ons hangt ie in het speellokaal. Maar hij zou ook onderdeel kunnen zijn van een bewegingsles! Je kan natuurlijk niet helemaal wegblijven als leerkracht. Je loopt gewoon je rondde, je loopt er een keer langs. En het spel geeft ook aan, als het niet lukt vraag even iemand om hulp. Dat is gewoon mogelijk.”

www.meestersander.nl

Zij gingen u voor

Een greep uit onze klanten:

De beweegvloer in het echt zien?

Vincent Lehman bewegend leren expert
Bewegend leren expert

Vincent Lehmann

 

Wil je de beweegvloer graag in het echt zien? Dat kan! We geven je graag een real life demo. Een virtuele demo kan natuurlijk ook, dan kun je vanuit school kijken, handig hè?

 

Mail mij via vincent@springlab.nl
Bel of app mij via 06-83 57 49 52