De Springloop
Creator

splash

Jouw tool voor bewegend leren op maat!

Maak kennis met de Springloop Creator

Het is zover! Welkom bij een nieuwe mijlpaal in bewegend leren. Met trots introduceren wij de Springloop Creator. Deze innovatieve tool stelt leerkrachten in staat om zelf bewegend leren spellen te maken op basis van hun eigen lesmateriaal. Zo sluit je perfect aan bij de leer- én beweegbehoeften van jouw klas. 

De Springloop app

Springloop is de bewegend leren app waarmee iedere tablet wordt omgetoverd tot een spel om buiten, op het schoolplein, te gaan ‘rennen en scannen‘. Onze Springloop spellen hebben kinderen geholpen om actief te oefenen met rekenen, taal en andere vakken. Maar nu gaan we een stap verder…

Heb jij nog geen Springloop? Neem dan snel een gratis proefmaand af, zodat je de Springloop Creator ook kan gebruiken.

Vraag hier de proefmaand aan!

Ontdek de Springloop Creator

Met de Springloop Creator heb je als leerkracht de vrijheid om jouw eigen spellen te maken. Geen standaard spellen meer, maar unieke, op maat gemaakte lessen die jouw leerlingen precies bieden wat ze nodig hebben. Dit is niet alleen leuker, maar ook effectiever!

Waarom de Springloop Creator?

  • Op maat gemaakt leren: Creëer spellen die precies aansluiten bij de lesstof en behoeften van jouw leerlingen.
  • Verhoogde betrokkenheid: Bewegend leren houdt kinderen actief en betrokken bij de les.
  • Flexibiliteit en creativiteit: Jij bepaalt de inhoud en vorm van de spellen, waardoor je je creativiteit de vrije loop kunt laten.
  • Samenwerking: Deel jouw creaties met collega’s en inspireer elkaar.

 

Naar download-pagina

Voor het eerst van start met de Creator?

Bekijk hier hoe het werkt!

Het is natuurlijk niet altijd even makkelijk om aan de slag te gaan met weer iets nieuws. Daarom heeft onze Nina speciaal voor jullie een uitgebreide video opgenomen waarin zij jullie bij de hand neemt met het maken van je allereerste Springloop Creator-spel! Bekijk de video hiernaast en werk stap voor stap mee, om zo super snel van start te kunnen gaan met je eigen spel.

Toch liever een tekstuele uitleg? Dat kan natuurlijk ook! Download via onderstaande knop onze Springloop Creator ‘Snelle Start’-gids. In deze gids wordt stap voor stap uitgelegd hoe je van start kunt gaan met de Springloop Creator.

 

Download de 'Snelle Start'-gids

Jouw feedback is goud waard!

De Springloop Creator bevindt zich in de bètafase en we zijn benieuwd naar jouw ervaringen. Heb je tips, ideeën of feedback? Laat het ons weten via support@springlab.nl of via het formulier hiernaast!

Naam(Vereist)
Wat is het (bezoek)adres?(Vereist)
Mijn vraag gaat over:(Vereist)