Springloop
X
Semsom rekenmethode

Ga op zoek naar de schat met Semsom en Springloop!

Ontdek de nieuwe bewegend rekenen methode

Wil jij jouw leerlingen op een actieve manier leren rekenen? Ontdek de nieuwe samenwerking van Semsom (dé rekenmethode voor groep 1 t/m 4) en Springloop (de innovatieve bewegend leren app)!

We presenteren nieuwe spellen voor Springloop: helemaal in een Semsom jasje! Deze spellen zijn het resultaat van een samenwerking tussen Springlab en Zwijsen. Samen tillen we bewegend leren naar een hoger niveau!

 

Probeer de spellen nu!

Ga met Semsom op zoek naar de schat!

Samenwerking Zwijsen en Springlab

Springlab en educatieve uitgever Zwijsen hebben hun krachten gebundeld. Het resultaat? Bewegend leren spellen voor Springloop die aansluiten bij de rekenmethode Semsom. Deze samenwerking zorgt voor een boeiende leerervaring in de klas én op het schoolplein.

Ga met Semsom op zoek naar de schat

In de nieuwe Semsom spellen voor Springloop gaan kinderen op avontuur met Semsom. Ze volgen een verhaallijn waarin ze op zoek gaan naar een schat. Onderweg komen ze rekenopdrachten en de vriendjes van Semsom tegen.

Spellen per leerjaar

Bij de verhaallijn van Semsom kun je spellen selecteren op basis van leerinhoud.

Deze spellen zijn afgestemd op de leerdoelen van Semsom voor groep 3 en 4:

Voor groep 3:

  • Splitsen t/m 10
  • Plussommen t/m 10 en 20
  • Minsommen t/m 10 en 20

Voor groep 4:

  • Keersommen

Nog niet bekend met Springloop?

Dit is Springloop

Springloop is de bewegend leren app waarmee iedere tablet wordt omgetoverd tot een spel om buiten, op het schoolplein, te gaan ‘rennen en scannen‘. Springloop is ontwikkeld voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Er is een breed aanbod spellen voor groep 1 t/m 8 van de basisschool onderverdeeld in onder-, midden- en bovenbouw. Alle spellen sluiten naadloos aan op de SLO leerdoelen en huidige lesmethodes en helpen bij het automatiseren en (in)oefenen van de lesstof.  

Meer over Springloop

Schrijf je nu in en

Ervaar het zelf!

Ontdek de voordelen van bewegend leren met Semsom en Springloop. Geef je leerlingen de kans om spelenderwijs hun rekenvaardigheden te verbeteren en samen met Semsom op avontuur te gaan. Schrijf je nu in, ren en scan!

Naam(Vereist)
Plaats(Vereist)
Werk je reeds met de Semsom rekenmethode?(Vereist)