Springloop
proefmaand
met Doenkids

De Springloop app uitproberen?

Gratis proefmaand met Doenkids!

Bewegend leren met Springloop. Lekker ‘rennen en scannen’ op het schoolplein!

Springloop is de educatieve app waarmee iedere tablet wordt omgetoverd tot een beweegspel. Er zijn verschillende spellen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, waarmee ze na schooltijd bij de BSO lekker kunnen ‘rennen en scannen’. De spellen sluiten aan bij de belevingswereld van kinderen en hebben een licht educatief tintje, zonder dat het als leren voelt. Het werkt heel eenvoudig: je hangt de 15 scanbare stations op, download de app en pakt de tablet(s). Aan en gaan!

Profiteer nu van een gratis Springloop proefmaand met Doenkids!

Bewegend leren met Springloop

Tijdens onze samenwerking met Doenkids bieden we je een gratis proefmaand aan. Tijdens deze proefmaand krijg jij de volledige toegang tot de Springloop app. We stellen alle games tot je beschikking, zodat jij ongelimiteerd kunt uitproberen en zelf kan ervaren hoe leuk, goed én makkelijk de tablet app werkt.

Hoe werkt het?

Met de Springloop proefmaand krijg je 30 dagen gratis toegang tot de app en alle games. Volg deze stappen:

  • Vul het formulier in om de proefmaand te activeren
  • Download de Springloop app op je tablet(s), dit kan hier.
  • Download en print de 15 Springloop stations, dit kan hier.
  • Hang deze stations op verspreid over het schoolplein
  • Laat de kinderen (in groepjes) een tablet pakken. Rennen en scannen maar!

Kom je er niet helemaal uit? Of ben je enthousiast en wil je meer weten over de Springloop startset? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Probeer Springloop 30 dagen uit

Gratis proefmaand

Proefmaand Springloop x Doenkids

"*" geeft vereiste velden aan

Wat is je naam?*
Plaats van de vestiging:*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze missie is om de bewegingsarmoede onder kinderen te verminderen.

Creëer samen met ons beweegimpact!

En bewegen is enorm belangrijk! Wist jij dat kinderen tussen 4 en 11 jaar een gemiddelde dag 7 uur en 12 minuten stilzitten? Dit terwijl bewegen een (wetenschappelijk bewezen) groot positief effect heeft op de fysieke en mentale gezondheid van kinderen, hun ontwikkeling en leerprestaties. Toch laten wij ‘onze’ kinderen steeds meer stilzitten, vaak achter een schermpje. Thuis, op de opvang én op school!

Onze missie is om de bewegingsarmoede onder kinderen te verminderen en kinderen (weer) in beweging te brengen. Minder zitten, meer bewegen! En om jou hierbij te helpen, delen we onze kennis en expertise, geven we advies en bieden we innovatieve oplossingen om de kinderen in de BSO in beweging te brengen. Binnen én buiten!