Nieuws | Vier de herfst met DoenKids en Springlab

Vier de herfst

met DoenKids en de Springloop beweeggames!
Springlab & DoenKids lanceren games voor BSO's

Springloop beweegspellen voor de herfstvakantie

Springlab heeft, als onderdeel van het activiteitenprogramma voor de herfstvakantie van DoenKids, twee beweeggames voor Springloop ontwikkelt. BSO’s die gebruikmaken van DoenKids kunnen de spellen gratis spelen! Lees hieronder meer over de samenwerking van Springlab met DoenKids (KidsKonnect) én tablet app Springloop.

Over DoenKids

DoenKids is hét activiteitenplatform van KidsKonnect voor BSO’s, kinderdagverblijven en peutergroepen. Ze hebben een grote online database met activiteiten, thema’s en programma’s, voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Met een team van activiteitenontwikkelaars, pedagogen en supportmedewerkers zijn ze dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe, ontwikkelingsgerichte activiteiten en thematische programma’s voor de kinderen. Voor Springlab de perfecte match!

Kinderen in het klaslokaal bewegend aan het leren met Fit & Vaardig op het digibord
Doenkids monstergame voor BSO Springloop

Springloop games voor BSO’s

Met onze bewegend leren app Spingloop hebben we inmiddels al veel kinderen in de kinderopvang en het basisonderwijs in beweging gebracht. Om nóg meer beweegimpact te creëren voegen we hier ook graag de kinderen op de buitenschoolse opvang (BSO) aan toe. Want, zeg eerlijk; wat is er nou leuker dan lekker buiten spelen, bewegen, rennen, springen én gamen tegelijkertijd?! En dat is precies wat tablet app Springloop is. Op een goede, gezonde en leuke manier bezig zijn met de digitale media van nu. Met gemak voor jou als leidster en met plezier voor de kinderen.

Samen met DoenKids hebben we, speciaal voor de herfst(vakantie), twee beweeggames ontwikkelt. Een spel voor kinderen van 4-8 jaar en een spel voor kinderen van 8-13 jaar. In beide games gaan de kinderen samen met Lin op actief avontuur in Slot Spooksteyn. Daar zou een monster wonen. Maar, is dat wel echt zo? De kinderen moeten op zoek gaan en een foto maken van het monster om zo te bewijzen dat het eigenlijk heel lief is..

Ga je mee op avontuur?

We kunnen er je natuurlijk van alles over vertellen, maar.. het is veel leuker om het zelf te ontdekken! Wil je met jouw BSO mee op avontuur en gebruikmaken van de Doenkids beweeggames? Klik dan op de onderstaande roze button om je te registreren. Let op: dit kan alleen als jouw organisatie of locatie aangesloten is bij DoenKids. Is dit nog niet het geval? Klik dan hier om een demo aan te vragen.  

Probeer Springloop gratis

Ben je benieuwd naar tablet app Springloop en de games die we voor BSO’s hebben? Meld je dan hier aan voor een gratis proefmaand. Je kunt Springloop dan 30 dagen uitproberen en onbeperkt alle spellen testen op jouw mobiele telefoon of tablet.

Heb je een vraag over Springloop of onze samenwerking met DoenKids? Wij vertellen je graag meer!

Foto van Ben van der Burg; Bewegend leren adviseur