Nieuws | Minister Wiersma en van Gennip op de Beweegvloer

Last Updated on mei 30, 2023 by Lynn

Ministers springen op de

Springlab Beweegvloer

Minister Wiersma en van Gennip bezoeken Kind en Co Ludens en

Staan op de Beweegvloer

Dennis Wiersma (minister van onderwijs) en Karien van Gennip (minister sociale zaken) brachten een bezoek aan peuterspeelzaal Kind en Co Ludens aan de Oude Werf in Baarn. Zij kwamen hier om te praten over het belang van goede kinderopvang. En, omdat ministers ook niet alles weten, lieten zij zich bijspijkeren over bewegend leren door de peuters op de Beweegvloer van Springlab!

Minister Wiersma op Beweegvloer Kind en Co Ludens
Ben je benieuwd hoe dit eruit zag?

De ministers hebben soep gemaakt met Puk. Er kwamen ingrediënten voorbij waarop de kinderen én ministers moesten springen om ze uit de soep te halen of ze er juist in te stoppen. De schoenen moesten uit en op de interactieve vloer. En daardoor weten wij nu ook dat de minister blauwe sokken met tekeningetjes erop draagt 😉

Wil je het volledige artikel lezen? Klik dan op de button!

Deel dit artikel
Meest recente artikelen
Fit & Vaardig van start in het nieuwe schooljaar

Fit & Vaardig van start in het nieuwe schooljaar

Fit & Vaardig van start Met bewegend leren in het nieuwe schooljaar!Fit & Vaardig van start in het nieuwe schooljaar! Het nieuwe schooljaar is nu écht begonnen! Alle regio’s in Nederland zijn inmiddels terug van hun welverdiende vakantie. De gouden weken zijn...

Zi-za-zomer op de Beweegvloer

Zi-za-zomer op de Beweegvloer

Zomer in Nederland, maar dat betekent echt niet altijd dat de zon schijnt. Regenachtige dag? Dan biedt de Beweegvloer van Springlab uitkomst!

Meer lezen

Relevante artikelen

Hoe het jou wél lukt om jouw klas bewegend te laten leren

Hoe het jou wél lukt om jouw klas bewegend te laten leren

Hoe het jou vandaag wél lukt om de klas bewegend te laten leren! Wist je dat bijna de helft van de kinderen tussen 4 en 12 jaar in Nederland te weinig beweegt? Tijd om daar verandering in te brengen. Tijd?! Dat is het 'm nou juist, want als pedagogisch medewerker of...

Fit & Vaardig van start in het nieuwe schooljaar

Fit & Vaardig van start in het nieuwe schooljaar

Fit & Vaardig van start Met bewegend leren in het nieuwe schooljaar!Fit & Vaardig van start in het nieuwe schooljaar! Het nieuwe schooljaar is nu écht begonnen! Alle regio’s in Nederland zijn inmiddels terug van hun welverdiende vakantie. De gouden weken zijn...