Staatssecretaris Mona Keijzer erkent belang bewegend leren - Springlab

Last Updated on maart 16, 2022 by Marloes

Staatssecretaris Mona Keijzer erkent belang bewegend leren 

Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, bracht gisteren een werkbezoek aan de Topsector Creatieve Industrie in de Westergasfabriek in Amsterdam. Hierbij nam zij onder andere een aandachtig kijkje bij het Springlab Peuterpakket.

Doel van het bezoek was om een kijkje in de keuken te krijgen van de creatieve industrie in Nederland. Een tiental bedrijven op het gebied van serious gaming en duurzaamheid waren aanwezig om hun innovatieve product en visie te presenteren. Ook Springlab was uitgenodigd om onze beweegvloer te presenteren en in gesprek te gaan over het belang van bewegend leren in het onderwijs.

De staatssecretaris nam ruim de tijd voor ons product en speelde een aantal games op onze beweegvloer. Ze onderschreef het belang van bewegend leren en noemde het een zeer geslaagd bezoek. We zijn blij dat we ons verhaal mochten doen, want het is ontzettend belangrijk dat ook de politiek het belang van bewegend leren inziet. Voor ons gevoel begint het in ieder geval steeds meer te leven, ook in politiek Den Haag!

 

 

Geschreven door
Geschreven door

Marloes

Deel dit artikel
Meest recente artikelen
Fit & Vaardig van start in het nieuwe schooljaar

Fit & Vaardig van start in het nieuwe schooljaar

Fit & Vaardig van start Met bewegend leren in het nieuwe schooljaar!Fit & Vaardig van start in het nieuwe schooljaar! Het nieuwe schooljaar is nu écht begonnen! Alle regio’s in Nederland zijn inmiddels terug van hun welverdiende vakantie. De gouden weken zijn...

Zi-za-zomer op de Beweegvloer

Zi-za-zomer op de Beweegvloer

Zomer in Nederland, maar dat betekent echt niet altijd dat de zon schijnt. Regenachtige dag? Dan biedt de Beweegvloer van Springlab uitkomst!

Meer lezen

Relevante artikelen

Hoe het jou wél lukt om jouw klas bewegend te laten leren

Hoe het jou wél lukt om jouw klas bewegend te laten leren

Hoe het jou vandaag wél lukt om de klas bewegend te laten leren! Wist je dat bijna de helft van de kinderen tussen 4 en 12 jaar in Nederland te weinig beweegt? Tijd om daar verandering in te brengen. Tijd?! Dat is het 'm nou juist, want als pedagogisch medewerker of...

Fit & Vaardig van start in het nieuwe schooljaar

Fit & Vaardig van start in het nieuwe schooljaar

Fit & Vaardig van start Met bewegend leren in het nieuwe schooljaar!Fit & Vaardig van start in het nieuwe schooljaar! Het nieuwe schooljaar is nu écht begonnen! Alle regio’s in Nederland zijn inmiddels terug van hun welverdiende vakantie. De gouden weken zijn...