Bewegend Leren genomineerd voor prijs Nederlandse Loterij - Springlab

Last Updated on maart 17, 2022 by Marloes

Bewegend Leren genomineerd voor prijs Nederlandse Loterij 

Goed nieuws! Bewegend Leren is genomineerd voor de Nederlandse Loterij in Beweging Prijs. Samen met drie andere finalisten maken we kans op de hoofdprijs.

Nederlandse Loterij heeft als ambitie Nederland gelukkiger en gezonder te maken. De gehele opbrengst van Nederlandse Loterij wordt jaarlijks geïnvesteerd in de Nederlandse sport via NOC*NSF, 18 doelen op het gebied van gezondheid en bewegen en in de Nederlandse samenleving.

Om haar missie kracht bij te zetten, beloont Nederlandse Loterij elk jaar een bijzonder initiatief dat een bijdrage levert een aan gelukkiger en gezonder Nederland. Uit alle aanmeldingen heeft de jury, met als juryvoorzitter Pieter van den Hoogenband, vier nominaties geselecteerd. En daar zit Bewegend Leren dit jaar bij! Samen met drie andere finalisten maken we kans op een cheque van € 50.000.

Op 19 april 2018 maakt de jury bekend wie de winnaar is van de Nederlandse Loterij in Beweging 2018. De prijsuitreiking vindt plaats in ‘This is Holland’ in Amsterdam. We houden jullie uiteraard op de hoogte!

Bekijk hieronder de promotiefilm die van ons gemaakt werd:

Geschreven door
Geschreven door

Marloes

Deel dit artikel
Meest recente artikelen
Onze beweegimpact in 2022

Onze beweegimpact in 2022

Onze beweegimpact in 2022 De beweegimpact van 2022 Springlab heeft de impact op bewegen en bewegend leren in het afgelopen jaar voor je in kaart gebracht. Download hieronder gratis de infographic met alle feiten & cijfers van onze beweegimpact in 2022.  Beweeg jij...

Bewegend leren in coronaperiode

Bewegend leren in coronaperiode

Bewegend leren in coronaperiode Beweegvloer moet basisschoolleerlingen bewegend aan het leren krijgen Amsterdam, 15 juni 2020 - Digitaal onderwijs is door de corona crisis niet meer weg te denken uit het onderwijs. Echter, langdurig zitten achter een scherm is...

Laat peuters niet zitten!

Laat peuters niet zitten!

Laat peuters niet zitten! Recent onderzoek door studenten van De Haagse Hogeschool wijst uit dat peuters op Nederlandse kinderdagverblijven veel te weinig lichaamsbeweging krijgen. De beweegnorm is internationaal vastgesteld op minimaal 2 uur actief en 1 uur intensief...

Meer lezen

Relevante artikelen

5 misverstanden over bewegend leren

5 misverstanden over bewegend leren

5 misverstanden over bewegend leren Het moge duidelijk zijn dat wij ontzettend enthousiast zijn over bewegend leren. Het liefst zien we het vandaag nog toegepast worden in het onderwijs. Maar we weten ook: grote veranderingen kosten tijd en leiden tot veel weerstand....

Hoe het jou wél lukt om jouw klas bewegend te laten leren

Hoe het jou wél lukt om jouw klas bewegend te laten leren

Hoe het jou vandaag wél lukt om de klas bewegend te laten leren! Wist je dat bijna de helft van de kinderen tussen 4 en 12 jaar in Nederland te weinig beweegt? Tijd om daar verandering in te brengen. Tijd?! Dat is het 'm nou juist, want als pedagogisch medewerker of...