Bewegend Leren genomineerd voor prijs Nederlandse Loterij - Springlab

Last Updated on maart 17, 2022 by Marloes

Bewegend Leren genomineerd voor prijs Nederlandse Loterij 

Goed nieuws! Bewegend Leren is genomineerd voor de Nederlandse Loterij in Beweging Prijs. Samen met drie andere finalisten maken we kans op de hoofdprijs.

Nederlandse Loterij heeft als ambitie Nederland gelukkiger en gezonder te maken. De gehele opbrengst van Nederlandse Loterij wordt jaarlijks geïnvesteerd in de Nederlandse sport via NOC*NSF, 18 doelen op het gebied van gezondheid en bewegen en in de Nederlandse samenleving.

Om haar missie kracht bij te zetten, beloont Nederlandse Loterij elk jaar een bijzonder initiatief dat een bijdrage levert een aan gelukkiger en gezonder Nederland. Uit alle aanmeldingen heeft de jury, met als juryvoorzitter Pieter van den Hoogenband, vier nominaties geselecteerd. En daar zit Bewegend Leren dit jaar bij! Samen met drie andere finalisten maken we kans op een cheque van € 50.000.

Op 19 april 2018 maakt de jury bekend wie de winnaar is van de Nederlandse Loterij in Beweging 2018. De prijsuitreiking vindt plaats in ‘This is Holland’ in Amsterdam. We houden jullie uiteraard op de hoogte!

Bekijk hieronder de promotiefilm die van ons gemaakt werd:

Geschreven door
Geschreven door

Marloes

Deel dit artikel
Meest recente artikelen
Fit & Vaardig van start in het nieuwe schooljaar

Fit & Vaardig van start in het nieuwe schooljaar

Fit & Vaardig van start Met bewegend leren in het nieuwe schooljaar!Fit & Vaardig van start in het nieuwe schooljaar! Het nieuwe schooljaar is nu écht begonnen! Alle regio’s in Nederland zijn inmiddels terug van hun welverdiende vakantie. De gouden weken zijn...

Zi-za-zomer op de Beweegvloer

Zi-za-zomer op de Beweegvloer

Zomer in Nederland, maar dat betekent echt niet altijd dat de zon schijnt. Regenachtige dag? Dan biedt de Beweegvloer van Springlab uitkomst!

Meer lezen

Relevante artikelen

Hoe het jou wél lukt om jouw klas bewegend te laten leren

Hoe het jou wél lukt om jouw klas bewegend te laten leren

Hoe het jou vandaag wél lukt om de klas bewegend te laten leren! Wist je dat bijna de helft van de kinderen tussen 4 en 12 jaar in Nederland te weinig beweegt? Tijd om daar verandering in te brengen. Tijd?! Dat is het 'm nou juist, want als pedagogisch medewerker of...

Fit & Vaardig van start in het nieuwe schooljaar

Fit & Vaardig van start in het nieuwe schooljaar

Fit & Vaardig van start Met bewegend leren in het nieuwe schooljaar!Fit & Vaardig van start in het nieuwe schooljaar! Het nieuwe schooljaar is nu écht begonnen! Alle regio’s in Nederland zijn inmiddels terug van hun welverdiende vakantie. De gouden weken zijn...