Springloop
Editor

splash

Nieuw voor het basisonderwijs!

De Springloop editor

Wil jij jouw eigen beweeglessen en -spellen maken? Ga dan aan de slag met de nieuwe Springloop editor!

In mei 2024 lanceert Springlab de Springloop editor voor het basisonderwijs. Dit is een omgeving waarin je zelf óf met de kinderen uit jouw klas een spel kunt creëren. Je kunt je eigen leerinhoud toevoegen, eigen vragen en antwoorden invoeren én zelfs de spelvorm kiezen. Hierdoor creëer jij in no-time dé bewegend leren les die past bij de lesstof die je op dat moment behandelt. Ideaal om, buiten op schoolplein, alvast in te oefenen en/of te automatiseren. Bevalt het Springloop spel dat je hebt gemaakt? Dan kan je ‘m ook delen in de app, zodat anderen hier ook mee aan de slag kunnen!

Weet je nog niet zo goed wat Springloop precies is en wil je het liever eerst even uitproberen? Geen probleem! Vraag hier een gratis proefversie aan en jij kunt 30 dagen gratis gaan rennen, springen en scannen!

En start met de Springloop editor

Registreer je nu

Wil jij als eerste met de Springloop editor aan de slag? En wil jij op de hoogte worden gehouden van ontwikkelingen rondom de Springloop app en bewegend leren voor de tablet? Vul dan hier het formulier in om je te registreren. Jij bent dan de eerste die jouw klas in beweging brengt met een zelf gecreëerd Springloop beweegspel!

Wat is je naam?(Vereist)
Adres(Vereist)